Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lisakus do jedneho vlakna napisal jednoduchy navod pre nedisciplinovanych traderov ako sa drzat planu, obchodovat len jeden par a to EUR/JPY , ktory je hybridom majors USD/JPY a EUR/USD. na jednotnom TF , v mojom pripade 5M screen prikladam pre lepsiu orientaciu najlepsie situacie pre EUR/JPY vznikaju: ked dava na prdel euro dolaru a dolar jenu pre long , a naopak pre shor

4216

Odesláno

radovan
swiss je už od rána mrtvolný..a co s párem s rangem stěží 25 pips..neměl jsem na mysli rozkolísanost v řádu dvaceti, třiceti pips, ale dosahy určité hladiny, kde se to pak plácá +/- 5-10 pips (euro)...koňu..:-)
SID

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> SID,
> tak si hod pres vsechny monitory graf swissu, to
> ti tu rozkolisanost zprovodi z mysli :-) je to
> jako EKG mrtvoly :-)
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> Kdo chce, hleda zpusoby. Kdo nechce, hleda
> duvody...

no jo vsadil sem na špatnýho koně, polepším se :)

Odesláno

SID,
euro neobchoduju, kdosi tu napsal, ze je vhodne pro zacatecniky, tak si nechci delat ostudu! :-)))

lisakus,
bonznul ses sam!!! :-) ja se na nej jen po ocku divam... a treba ten ficakl chytim, pokud u toho neusnu :-)

Airmike,
ver, ze neni bezpecneho paru... ale ja sam verim, ze jich je plno nebezpecnych :-)

Odesláno

SID
zdravim ta tu opat, tvoje denne komentare na dost chybali.
Dnes nas caka naozaj klucovy ukazovatel RS. Po minulom piatku som si myslel, ze carry pojdu dost dole, no nepotvrdilo sa to. Myslis si ze tvoja predpokladana nula na RS by znamenala short na carry paroch a naopak? Alebo tento udaj budem mat vplyv iba na USD paroch?
Ked carry tak NZDJPY.
Ralf

Odesláno

zdravím a přidávám svůj komentář. Podle mě se na cable schyluje k reverzu trendu, nebo aspoň k jeho zastavení a korekci. Na přiloženém obrázku je krásně vidět, jak síla trendu slábne. Diskuse vítána. Ještě doplním, že to vcelku aktuální 15M graf.

4218

Odesláno

Airmike Napsal:
-------------------------------------------------------
> shortovat samozrejme

správně jsou na to kluci moc žhaví sice to bylo pasírování přez ucpanej cedník ale už to jede. :) :)

tak už je to zase ucpaný no po zprávách snad bude jasno.

Odesláno

kubika
tak to čumim, že se to nestalo hned. ale neboj, ono to přijde. já tomu věřím, protože divergence jsou jedny z nejsilnějších signálů TA. klidně to ještě může jít dolů, to jo, ale byl bych na pozoru..... já osobně číhám na long. Ale pokud brzo nepřijde, asi ho propásnu, už vysedávám u platformy dost dlouho a venku je tak hezky:). Uvidim zítra, jesi jsem měl pravdu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...