Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dnešek ve znamení fundamentů z USA a z Kanady. Evropa toho (co do důležitosti) moc nenabídne.
Stěžejním fundamentem bude maloobchodní prodej v USA. Předpoklady (Core) se pohybují kolem 0,2% oproti minulým 0,4%. Vše co bude pod nulu dolar oslabí, pokud překročí výsledek minulé období (+0,4%) dolar posílí. Osobně tipuji onu nulu..:-). Další fundamenty v 15,15 hod. a v 16,00 hod. mohou nastolený trend po RS zvrátit jen při větším výkuvu oproti předpokladům. A taky pozor na dnešní poslední den v týdnu...Dnes bych to tipnul na posílení dolaru vůči jpy a i když to tak zatím nevypadá - i na posílení dolarů vůči euru i libře. Včerejší večerní propad libry by mohl po deváté hodině ještě doznívat a i když je nyní cable kolem 2,0220 v útok na 2,0250+ nějak moc nevěřím...uvidíme..
SID

Odesláno

pacho/fxgump
zdar, zdar..:-)..
v to posílení až na 1,4 nějak nevěřím. ale možné je samozřejmě všechno.. pokud by tomu tak skutečně bylo (116,4 a 1,4) máme eurojen někde kolem 163..:-) (nyní cca 160)
SID

Odesláno

No dneska je pár důležitých US fundamentů a příští týden v uterý nám fed pravděpodobně sníží urokovou míru , viděl bych to na bezpečný přístav u švýcarské národní banky. :)

měl bych si vždy přečíst co kdo napsal aby to pak nevypadalo že opisuji věty :)

Odesláno

Airmike

35 pipsů je dobrejch, já to samý mám na librojenu, sice se to rozjelo moc pěkně ale nevěřím tomu ani za mák , zavřel jsem 90% a 10 držím na BE, asi mě to vykopne

Jo ty si byl long :)

Odesláno

Roar Napsal:
-------------------------------------------------------
> r65,
> ja vim nahoru po schodech, dolu vytahem No snad uz
> je vytah mimo provoz

Nekdy se i skace z okna a nebo alespon jezdi po zabradli, pak je to jeste vetsi sesup :-)

Odesláno

SID,

obdivuhodne:o

Cable i librojen rozumim, mel jsem take v merku, ale to eurousd? Vstupoval jsi prosim ciste na zakl. TA, nebo v tom bylo neco jineho? Myslim treba "placani" ministru eurozony ci tak? Diky.

Odesláno

Roar
euro jen podle udělátek, ale už jsem to na 1,3878 s malým vrabčákem zavřel (vlastně už je vše zavřené).., je to nyní nějaké rozkolísané..
SID

Odesláno

to lisakus

jasnacka, nasatol som hned rano pri prekrizeni pivotov , a pod dnesnym High som vyskocil na posnutej stopke, ale ako som pisal bolo to omylom :) ale aj tak dobre

ten system kombinacie 2x majors a 1x hybrid, + Sidove pivoty a ADXMA mi zarobili na moje moznosti velmi pekne peniazky, dakujem vam za to :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...