Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jaránek

kéž by ale jak sem psal dolarojen se žene dolů DJ o 160 níže, librojen nemá moc překážek v cestě takže si to klidně může mašírovat ke 229 a cable to odnese zcela nevině. :S

DJ o 200 dolů a vypadá to že bude potřebovat arbagy až dopadne.

Odesláno

h2o,
dela to na me dojem, ze je to stejne jak pri srpnovem sesupu. Vse ridi jenici (akcie) a i kdyz na ostatnich parech by mel usd oslabovat, tak stahovani USD investory zpusobuje, ze i po negativnich datech USD kratkodobe posiluje:(

Odesláno

Neni to standardni, ale je to tak... dolar po nejvetsim hupu po datech zacal posilovat, jen na dolarojenu oslaboval a vsechny jenikove pary posilovaly jen... takze i oslabeni kanadana bych prisuzoval v tomhle pripade jenikum.
Glosa na zaver, mam tam ztratu 2.300 na lot :-)))

Odesláno

No mně určitě ne,mám tam jen 200 usd,a i když držím long gbp/jpy od 232,50,tak s mojím 0,01 lotu jsem ve ztrátě asi 20 usd,ale myslím,že se to ještě dneska,nejpozději v pondělí otočí do zisku.

Odesláno

peterch,
normalne me to se*e, ale nelikviduje me to, tak to necham zivorit :-)
"Vzdyt ono to pujde jednou kolem" :-)
Zahojil jsem se dostatecne na dnesnich shortech... napr. luibrojen 232.90 - 229,65 :o) a podobne...
Obdobne dolatrojen, eurojen, cable... ... a tequila! :-)

Odesláno

r65
na jachtu to este nebude, ale za dnesok som v pluse 400pips. Librojen som nesiel. Nasytil som sa na NZDJPY.

kubika
tak okolo 232,5 to podla mna pojde tak okolo roku 2012.
predpokladam ze nas caka poriadna cesta smerom dole na vsetkych carry tradoch. Ale mozno sa mylim.

ralf

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...