Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Peprnik,
no az to tam ejdnou dojde, tak to mozna rozhodne, ale do te doby se pohoupeme na jinych cislech :-)

lisakus,
neptej se me na tak samozrejme veci! :-))) jasne, ze drzim :-) vzdyt je tam ztrata teprve necelych 11 stovek na lot :-)

Odesláno

radovan65
několikrát jsi tady psal - "nejdou mi grafy", mě se něco podobného stalo teď poprvé (a asi né naposledy), a tak se chci zeptat co s tím děláš? Ono se to připojí samo nebo se musí VTčko stále restartovat.

Díky za odpověď

Vlasta

Odesláno

trigor,
jak kdy... nekdy jde jen cast grafu, mam otevreno 7 oken s grafy a ostatni pak dobehnou samy. Nekdy nejde zadny, to je castejsi pripad. Vetsinou se musi VT restartnout, coz je opruz, pokud mas 88 mistne heslo :-)))

Odesláno

Na librojenu se rýsuje další pokus o proražení supportu na 232... normálně bych řekl, že vzhledem k dnešní Unemployment Rate, se do doby oznámení nic nestane, ale ... kua než jsem to dopsal tak už to vypadaá, že vše může být jinak...

Odesláno

brus
když si zapneš CCI všimneš si že linka narazila u librojenu na hranici 200 což je dost extrém. obvykle se moc dlouho za extrémem nezdrží, takže bych podle TA řek, že 1-buď se cena od suportu odrazí (pak by bylo asi dobré jít na chvíli long) nebo 2- prorazí, ale momentum bude slábnout a moc daleko to nějakou dobu nepojede
jen názor.

Odesláno

Já chtěl původně napsat něco v tom smyslu, že před těmi čísly bych nějaký razantní vývoj nepředpokládal, a signifikantní proražení 232 by celkem dost významná změna v chování gbp/jpy tento týden byla, ale že na druhé straně trh je nažhaven něco udělat a stačí jedna zpráva o problémech nějakého fondu apod. a bude to...
peprník: jj, okořeň to obrázkem pls, ať je to tady hezčí...;-)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...