Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdar všetci:

ako tu už niekoľkokrát ktosi povedal, hlavne nech sa to hýbe - toto sa mi naozaj páčilo +74 pips libra a + 36 pips usd/jpy, t.j. na dnes stačilo :-) obchodu na fundamenty. Nastupuje technika no tam si chcem počkať na ukľudnenie situácie. Takéto dni mám naozaj rád. Fakt.
:) ;)

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hapko

za mejch mladejch časů se topič říkalo těm co sypali drobný do hracích automatů, kolem těch se vždycky slezli tzv. supíci a čekali až dotyčný pořádně zatopí v nějaké stroji a nejlépe utopí všechny prachy aby pak z toho stroje mohli něco málo dostat zpět. :) :)

Odesláno

Takže je po 23 a uvidíme co na to jeníci, osobně jim hodně věřím, vypadá to dobře, a euro i libra by měli oslabovat jak se před zítřejšimi sazbami budou upravovat pozice, pokud sazby nahoru nepůjdou jakože asi na 99.9% tak je možné že pojedeme po celý den. :) :)

Odesláno

to: R65

ty na jih nikdy nechodis co blbneš?? nebo už burčak udelal sve? porad se s veprem :-)
S jenikmi tím smerem taky nerad chodim ....
chlapi ja nevim ja to zas tak jasne na jih nevidim....

uvidime co s tim udelaji rýžove oči , austarlany a novozelandanmi
nevim jestli jsou stejneho nazoru

Odesláno

hapko,
burcaku jsem si jeste ani neliznul :-( neni kua kdy, 3 monitory a kocour mi nedovoli ulet .-)

Na jih se obcas vydam, ale abych zustal veren sve severni povesti, tak stale vlecu ten kanadsky jenik od 110,21 :-) uzasny kauf! .-) alespon par za uroky, ze mam v kapse :-)

Odesláno

to: R65

vidim ze si toho moc nenaspal a jizny magistrala na kterou ste se tesili s lisakusem se nekonala.
Ale tusil jsem ze severnim krasam neodolas a Sida nechas sameho se potit na jihu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...