Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

marcus :
nastavenie je 5,13,1. Celá metóda je tu niekde na finančníku. Ukázalo sa, že to nebol dobrý signál, skončil som na SL.
Ale CADCHF mi stále vychádza short, no uvidíme.

radovan65 : však som už aj skončil...:-)

ten librojen stále short...

Odesláno

lisakus
pochopil jsem dobře, že se jeníci lísají (lísaly) ke spodnímu ADXMA na indikátoru ADXMA 4 TK na 5 min TF v defaultním nastavení od Sida?
Jinak je to pěkné od 1 min TF až po 60 min TF

Odesláno

jaranek

no myslel jsem že se jeníci lísají k denímu low na většině párů. :) Používám na 5 minutovém grafu TK5, což může být pro někoho hodně, ale zároveň mám jeden monitor vyhrazen 5 jeníkovým párů takže když se něco děje, jede to na všech párech totožně :)

Odesláno

lisakus
jasně, lajna je lajna, blbě jsem to pochopil.
Někde si tu uváděl, že čekáš až Ti cena prorazí všechny ADXMA a pak jdeš ve směru proražení s tím, že je ošidné vstupovat, když jsou ADXMA blízko u sebe (viz dnešní dolarjen a librojen), jak jsi vyřešil short vstupy dnes?
Díky za odpověď, snažím se teď zkoumat Sidův zázrak a tak uvítám každý názor. Jak tak procházím forem, je nás tu dost, kteří ADXMA využívají a možná by si tento frekventovaný indikátor zasloužil "samostatné vlákénko". A nebo založíme klub přátel a fandů Sidova ADXMA ........

Odesláno

Trošku nám to zahučalo :-) Inak, súhlasíte s názorom, že ľudia majú radi ohrúhle čísla? Napr. taký TF na 2,0100 sa celkom hodil, je vhodné uvažovať týmto spôsobom?

Odesláno

Brus:

...zajimavy clanek, zajimava spekulace! :-) Nicmene nemyslim,ze situace je nyni stejna jako v 97. V techto casech je podle me nejlepsi sledovat co delaji "big dogs" ...GL vsem !!

Odesláno

Brus

hele myslím že nám nějaká krize moc nevadí, zase to zaplatí ti chudáci co to doma drží v šuplíku. Vím že to zní hrozně ale je to tak. Nám se maximálně může stát že se nám broker z toho všeho položí. :)

Odesláno

Díky a ještě jeden dotaz: Kde zjištujete jaká je pravděpodobnost, že centrální banka dané země zvýší/sníží úroky? Já nedávno četl na bloombergu že se to dá zjistit z cen nějakých kontraktů, které se váží ke splácení úroků v budoucnu. NA googlu už se mi ale nic dalšího najít nepodařilo.

Odesláno

Pravděpodobnost zvýšení úrokovejch sazeb vytvářej různý statistický společnosti. O tom co ty píšeš nic nevím. Možná pro obligace(dluhopisy) je to dost problém, takže tam to vidět možná je, ale fakt tomu nerozumím.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...