Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, pánové...hra co tady dával k dobru Radovan je sice fajn, jako relax za dlouhých nocí při čekání na librojen Long..:-), ale jsme na FX vlákně o Komentářích a tipech.....prosím trochu respektu a krocení se...ať nemusím mazat..
SID

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kubika,

jelikoz jsi live fx, jak to ze na 1 lot potrebuju 1 mega ceskych, tedy 50.000. me pise broker "margin $1,000 Per Lot (approximately 1%)" co je tedy spatne? sorry za OT.klidne odpovez do vhodnejsiho vlakna
diky

P.S. hlavne me nekamenujte za stupidni dotazy :-) jen me zaskocilo ze na 20lotu potrebuju milion$

Odesláno

lisakus
jak zpívá Hejma - Modrá je dobrá...já ale raději zelenou..:-)..nabralo to pěkné obrátky..na librojenu od 10,30 hod. přes 100 pips..tak to drž synku..:-)
SID

Odesláno

lisakus: koukal jsem na ty tvoje měsíční svíce a nabízí se srovnání s jakousi analogií v roce 1998.. 8 a 9 měsíc tehdy byly down jako letos 7 a 8 s tím, že ten druhý zavřel podobně, jako se to rýsuje dnes - signalizujíc silný start UP trendu, nicméně násl. měsíc tehdy přišel teprve ten správný fičák...;-)

Odesláno

kubika,

no o vikendu si to nastuduju. jeste v tom mam asi gulas. pokud mam jeden 1 a SL si dam treba 30-50pipsu. tak na to preci nepotrebuji milion korun. ale nez se budu hadat, tak se pozeptam broekra. porad k tomu pristupuji jako k futures.

Odesláno

911
no jistěže k tomu nepotřebuješ milión...neber vážně každou kravinu co tady někdo napíše...už mne nabaví ani podobné blbosti komentovat..
SID

Odesláno

tak se zdá, že hranice 159,60 nejde překonat - je to double top, ale kdyby se to přehouplo, mohl by nastat ten zmiňovaný fičák, zatím je to spíš vánek.Ani 14,30 s tím nic neudělaly. Máte někdo pocit, že se to ještě dnes odrazí nebo to fakt půjde nahoru (EUR/JPY).
Vlasta

Odesláno

trigor
problém je v tom, že sice euro i dolarjen atakovali svoje dnešní high na 1,3717 a 116,60 (což by dávalo eurojenu sílu někde i k 159.90), ale nastal u hlavních páru ústup z výšin a trh nyní bude spíše vnímat a očekávat projev BB..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...