Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak ze všech jeníkových shortů co držím se naprosto bez odporu veze NZD/JPY a věřím že dojde i na kuřátka co jsou v záloze na librojeníkovi pod 231. jenom najít ty správný PT asi podle nervozity kterou cítím až sem je dám raději dále. :)

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Doman
hele to ti fakt nepovím, ja budu držet co to půjde s nějakým rozumným SL záleží kam se dostane dolarojeník pokud by prošel výrazně pod 114,70 asi se budou dít pěkný věci. na to že je večer FOMC je na trhu docela rušno, asi ten fundament ve 20:00 bude mít pramalý, neřkuli žádný efekt. :)

Odesláno

lisakus
:) sorry.Nechtěl jsem kopírovat, jen jsem byl dost nervózní tak jsem potřeboval povzbudit :-) a pak jsem se stejně ani neztihl do diskuse podívat nazpět a 20 pips na eurojenu doma

Odesláno

lisakus
gratulace !..mám rád členy fan klubu zelené barvy..:-)...bez té čárky, jak píše Radovan, by to bylo jistě lepší, ale co není může být..:-)
SID

Odesláno

SID/Radovan

Bez tý čárky taky bude, ale podle toho jak dlouho mi trval přechod z minilotů na loty to odhaduji tak možná za rok za dva to bude možná i bez tý čárky:)

Jinak čekám že v noci bude veselo, asi oželím spánek. :)

Odesláno

pani majstri
podla zverejnenych minutiek to vyzera na dolar short. Zatial je to vsak kludne. Myslite, ze to moze opat zvysit apetit po carry trades, alebo bude prevladat aste zla nalada z pondelkovych houses.
dik za odpoved
ralf

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...