Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> a mas grafy? .-) ja ne .-(
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> Kdo chce, hleda zpusoby. Kdo nechce, hleda
> duvody...

restartuj VT dneska se mi to takz stalo asi je to tou novou verzí, grafy mám ok

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Restartnul jsem uz asi 15x... nez si stezuju,
> restartuju... to je zaklad u windows! .-) a u VT
> zrejme take... grafy fuc! :-)
> Proste to Japoncici odpojili jenom mne, je to
> jasne! :-)
>
> Radovan
> --------------------------------------------------
> --------------
> Kdo chce, hleda zpusoby. Kdo nechce, hleda
> duvody...

no čéče asi máš u nich vroubek a třeba se bojí že jim ty shortky pokazíš, pust si MT jako nouzovka dobrý, librojeník se uklidnil u 232 a nečekám že by japonci vyváděli po otevření nějaké větší korekce.

Odesláno

Mam dva live ucty a grafy ani na jednom... cumim na graf na webu cms :-) mt ani nic podobneho uz nemam, ale poridim si... ty klikatice mi chybi :-) mam tam neco v zelenem, tak nevim, mam-li pokosit ci pockat... situace! :-)

Odesláno

Koukám, že noční Tokio trochu zvetilo jpy, ale Curych to ráno trochu utnul..uvidíme co Londýn..:-).
Dnešek ve fundamentech nic moc...německé IFO, pokud bude mít už třetí měsíc klesající tendenci, pošle euro o pár pips dolů, vše nad 106-107 by euru pomohlo chvíli up. Ranní Bloomberg komentuje noční Tokio a japončíci jsou nadále v jpy optimisté. HSBC Tokio vidí dolarjen někde kolem 115,30...Bank of Tokio spekuluje, že euro k dolaru klesne k 1,3580 a eurojen k 156,60...
www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601083&sid=a46NgFJ3H3GU&refer=currency
SID

Odesláno

SID

no na librojeníku mi visí pár lotíků od večera ale nastavil jsem PT docela daleko a SL nad high a šel spát protože jsem na to neměl nervy, ale pořád doufám že těch 231.30 povolí. PT mám o 100 pipsů níže. :)

Odesláno

lisakus
na euro a cable jsem skočil po zahájení Londýna a podle udělátek Long.. vedlejší jeníkové páry se neodvažuji tipovat..vše záleží jak se bude vyvíjet dolarjen a kdo bude do kříže silnější...zatím to vypadá na dolarjen..
SID

Odesláno

...podla mna dnes kabel nad 2.100..long od 2.0030 ale vrabčáky sú už doma :-) aj na librojene.
EUR/USD by mohlo k 1.3650 a USD/JPY k 1116 ale ak prelomí 115.35 tak nám asi klesne k 114.50

SID
o 20.00 FOMC zápisnica - bude sa trošku lámať trh alebo nebude mať žiaden vplyv podla Teba?
dík

Odesláno

IFO o chlup lepší než se čekalo, euro by se mělo mírně long udržet..

fxgump
do osmi večer daleko..:-)..netuším co by mělo/mohlo být v zápise převratného..od posledního zasedání se díky burzovním šachům dost změnilo...uvidíme..
SID

Odesláno

lisakus
nastal takový plíživý klid...:-)..pokud bude cable směrovat pomalu, ale jistě vzhůru k 2,01 a dolarjen se plácat stále někde kolem 115,40-60..na průrazy entříků pod 231 si ještě počkáš..:-)..jsem všude long, takže zatím mi situace vyhovuje..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...