Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pepe

Uuuufg jak krutá pravda ...... ja do toho vlezl náhodou - spatne jsem odmackl jednu objednavku a myslel jsem, že jsem na eurusd a mel jsem aktivni okno s librojenem
pak najednou nastal strasny hup asi o 80pipsu
a ja v tom zustal - z 10k uctu jsem ted v otevrene pozici -3500

Mara

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Retro
těsné SL byly myšleny globálně...máš recht - u librojenu, který skáče jak veverka v bubnu, je to složitější, ale existují různá udělátka, které zhruba určí rizikové levely pro obrat a tedy i posun SL
SID

Odesláno

SID
mozem sa opytat podla coho si vstupoval do cablu na 1,9905? bolo to podla ASID ADXMA?
na 1min grafe by som povedal ze tam bol celkom slusny signal. Pouzil si este aj nieco ine
(pokial sa nemylim mas este aj nejaky "tajny" ASID CCI)?

tiez som chcel vstupit cca okolo tejto hodnoty ale potom som si to nejak rozmyslel(smola),
predtym som vstupoval long na 1.9865 ale moc skoro som uzavrel...(strach a emoce)

....mimochodom, pouzivas ADXMA aj na jenikove pary?

"ale existují různá udělátka, které zhruba určí rizikové levely pro obrat a tedy i posun SL "
ak mozes priblizit ake udelatka si mal na mysli, pripadne kde sa da o nich nieco precitat...
lebo mne sa javi ako jedine "udelatko" pre librojen akurat tak 100pips SL :-)

hezkej zbytek dne to all

Odesláno

Dow Jones
používám ADXMA pro potvrzení signálu a filtruji to právě přes ty "udělátka"..:-)..filtrovat se dá různě neexistuje jen SL 100 pips..:-)..ADXMA je univerzální indikátor - tedy i pro jeníkové páry..
SID

Odesláno

Tak jsem ještě hopsnul 2x na libro a eurojen, ale už končím...za chvíli je fotbal a amíci se po 14 hod. taky moc asi nepředřou....doufám, že jste se dnes řádně nabalili, pěkné pokračování včerejška, jenže v opačném gardu... SID

4048

Odesláno

SID
Tak jsem to psychicky ustal - diky moc, za nakopnuti - sledoval jsem i GBPUSD a USDJPY. Ten long na 232.78 jsem neprodal a na 234.25 na librojenu jsem posilil shortem A ted uz to je tezke plus - jeste vydrzim
Side, diky moc !!!

Mara

Odesláno

Marekfx
:-)..no vidíš, je třeba holt koukat i k sousedům, jak se to vyvíjí...hlavně USD/JPY tomu v poslední hodině dost svým shortem napomohl...hlavně nic nedržet zbytečně dlouho a nečekat na bájné jackpoty..:-)

Ralph
ale ustojíš..:-)..časem..:-)
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...