Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

co mate prosti vstupom vo vopred stanoveny cas? :-) ja napr. vstupujem do pozicii o 22:00 SEC na zaklade mojho systemu, kedze v praci to sledovat nemozem, mam strategiu, ze sa na to staci pozriet vecer a je to...v pondelok vstupujem o 7:00 dnesne vysledky :-)

4025

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No, jedno gannovo moudro je, ze cas je nejdulezitejsi a zaroven nejignorovanejsi vec. Je to pravda, v grafu sleduju elliottovy vlny a 3. vlna trva snad vzdy 1,62 x 1. vlna. Vychazi to rozhodne castejc nez kdyz si vypocitam retracement na cenu (nejlepsi je kombinovat). btw kdyz tak tedka koukam na e/u chart, tak jsem ty vlny asi zase spocital spatne :) (a kdyz koukam do historie tak mi to tak pekne vychazi, sem zelenac no :) )

dobrou

Odesláno

To :roxo

Nemam nic proti vopred stanovenemu casu , to by som stravil ak si v casovej tiesni ale uplne mi vyraza dych ze aj smer mas dopredu jasny ..tak to uz mi postrada logiku.....

neviem si predstavi si povedat zajtra o 15.45 idem up na kabli a na jenoch short....., ved je strasne dolezity posledny vyvoj v trhu za úposledne minuty...., je to nevyspytatelne co bude za 5-10 min a nie za hodinu ci nebodaj viac......

Odesláno

hapko,
nevim jak je to u forexu, ale treba u akciovych indexu to funguje. je to jeden ze systemu zalozenych na timingu, je to velmi sofistikovane vyuzivajici stochastiku. mam jednoho manika co ma matematicky model, dava dopredu casy kdy se trh bude otacet nebo nejak formovat a vychazi to az velmi dobre. takze bych se nedivil, kdyby neco bylo postaveno i na fx trh

Odesláno

samozrejme, ze nevstupujem vzdy za kazdych okolnosti; len v smere trendu, ak trh ide mojim smerom: vstupim, ak nie: zadam entry, trend urcujem cez primitivne EMA v trochu divokej kombinacii 3 a 13 na daily grafoch
ci su v dany den nejake data ma moc netrapi, mam volnejsie SL, bez nich by to ani neslo...ale obchodovat sa tak myslim da

Odesláno

tak jeníkové večerní shortky nezklamaly pokud se bude lámat chleba tak pravděpodobně na hranici dnešního a pátečního low, zatím to je takový bez řádný štávy ale to se může změnit. :)

Odesláno

okinen
to ti těžko někdo poví. Sid na domácí poradě řeší barvu potahů a nikdo jiný to neví.Snad až se dohodnou, tak bude nějaký info, (tedy pokud prosadí tu svou oblíbenou) jinak máme utrum všichni.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...