Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

radovan65
je neuvěřitelný, že tahle situace je přímo školní příklad jak se na neštěstí druhých dají vydělat obrovský prachy.V průběhu příštího týdne se konečně pokusím otevřít live účet a tak třeba taky něco konečně i mě.

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

trigor:

Situace je pohnutá, to máš pravdu. O to víc, že nejen televize na ni upozoruně, ale dokonce už i "televize" NOVA ve svém plnohodnotmém zpravodajství jí věnovala třicetivteřinovou zmínku!!!!! Tak pozor!!:)

Jinak co se týče gapů, dával bych bacha na gapy ve směru zpevnění JPY a USD. Ono jak je teď ta situace vyhrocená, ani bych se nedivil, kdyby se ty gapy nevyplnily a jelo se dál...

Jay

Odesláno

právě mi přišel email, odesilatel - Walaska Kwiatkowski, název - New account-trigor, k tomu příloha - Technical Analysis trigor, jak PDF ovšem velikost 5,44kb. Přílohu jsem pochopitelně neotevřel, a celý mi to přijde divný. Má s něčím podobným někdo zkušenosti?

Odesláno

To :Airmike

Ako citam si asi na gapy naozaj odbornik a predpokladam ze ich obchodujes na real ucte.
Vedel by si zhruba odhadnut na kolko prcent sa tie gapy vyplnaju? Ja ked to tak pozeram tak tych 70-80% by to aj mohlo byt.takze 7-8 gapopv sa 10 vyplní.Ci mas iny nazor?
Samozrejme ratam za vyplnenie gapu aj ked sa vrati cena nie o 100% ale staci aj o 70-80%.

Aj ked v pripade dneska to bude mat sancu na vyplnenie gapu tak do 01.30 potom si myslim ze pred spravou sa to skludni a trh si pocka na vysledky spravy.

Odesláno

Můžete někdo prosím říci něco více k tomu XE ? Co je to vlastně zač a co to tam visí za kurzy - asi posl. obchod ? a kdo tam teď vlastně obchoduje...a tak pod. A daj se zjistit objemy těch transakcí ? Že to tam visí jako přibitý mě spíš svádí k tomu si myslet, že se tam nic neděje... někdo něco včera nebo předevčírem zobchodoval nebo vypočítal anebo se snaží manipulovat... čort znajet a teď to tam visí...
A jak - pokud to máte vysledovaný - jsou ty víkendové pohyby na XE určující pro další vývoj a zda se tím dá nějak řídit... jestli si dobře pamatuju, tak v posl. 3 nedělích to vždy otvřelo s gapem na XE signalizovaným, nicměně to vždy v pondělí pokačovalo ve směru uzavření gapu, tj. opačně než se jevilo přes víkend na XE - mám na mysli jpy páry... zajímala by mě hlubší historie jestli to někdo sledujete..

Odesláno

to Hapko

odbornik :) , to je v mojom pripade hodne silne slovo, kazdopadne Gapy su moja Hlavna strategia (samozrejme live)
mam nejake analyzy a backtesty parov ktore obchodujem, a kedze su medzi konkretnymi parmi rozdiely, nie vsetky Gapy obchodujem rovnako, mam v plane to vecer hodit na sklo, ale este analyzujem posledne tyzdne, doplnam data a poznatky, potom to hodim na sklo . akurat neviem kam , tu by to mohlo posobit ako spam

Btw: s tymi percentami, :) v mojom systeme je to viac okolo 80% celkom urcite :) , na gapoch som este nestratil zatial , ale straty dohanam od utorka do piatku :)

Odesláno

2 lubifix
v podstate jde o dost diskrecni pristup, ale zaklady jsou postaveny na s/r urovnich ( indikatory, oscilatory jsem uz daaaavno vyradil, na takove pohadky jsem uz prestal verit:) )

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...