Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Neviem ci niekto v tychto hektickych casoch sleduje aj USDCHF (len ako doplnok k ostatnym zelenym riadkom:) ).
Na 1.1975/1.2 bol donedavna dost silny S.. Teraz sa zda ze sa z neho stal R. Tocim to tam uz stvrty den, vzdy short v tamtych oblastiach, stopka nad 1.2 a 70-80 pips PT .. a celkom sa dari.
Endy

Odesláno

radovan65 Napsal:
-------------------------------------------------------
> hapko,
> divat se, jak tady vyzobavate z toho
> nekolikasetpipsoveho sesupu rozinky beze me, to
> bych nevydrzel! :-)
> Vcera jsem se shortove pekne namastil, i kdyz me
> to pak svrbelo jit kratce na long, ale odolal
> jsem.
>
> A dnes ke snidani zase kolacky ze shortiku :-)
> 08/10/2007 01:30:04 Open Trade GBPJPY 10 S 238.46
> 08/10/2007 01:34:59 Close Trade GBPJPY 10 S 238.22
> = $2,035.45 :-)

Velmi pekne Radovan neviem preco ale taketo obchodovanie sa mi paci viacej ze vstupim do pozicie na 5-10 min nejake pipsiky zoberiem a koncim, nebavi ma cakat na nejakej pozicii 5 hodin kym to stupne :O)

Odesláno

Je tam velmi silné volumes,právě nyní asi někdo ve velkém nakupuje-i prodává,v podstatě se to dostalo(gbp/jpy)na podlahu(níž to bylo jen před pěti měsíci) a teoreticky by to už moc nemělo klesat,ale nikdy nikdo neví.Příští týden(tak od poloviny) ale to již povalí long,tak si držte čepice.

Odesláno

Ja sa o tie suvislosti prilis nezaujimam,zaujimaju ma opcie.Ale zatial to vyzera na priznaky slusnej paniky.K tomu nejaka vezba na carry trades... ale ako to dat dohromady,pripadne dostat z toho predikciu dalsieho vyvoja menovych parov,to uz musi urobit kazdy sam

herman

Odesláno

no ona tahle credit "krize" muze rozjet carry znova. volatilita opci na uds/yen je vice nez vysoka. vice na bloombergu.
jinak koukam ze se se k ECB, Fedu pridala s injekci i BoJ a Reserved band Australia

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...