Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radovan
:-)...a pak hlavu do mrazáku..:-)...přišel jsem ke stroji později a na librojen (od 214,40) a další naskočil až před 12 hod.., librojen, cable, budou asi lámat dnešní High.., ale 14,10 zase mizím. Něco to ještě asi udělá na librojenu Up, ale udělals dobře - vrabci a holubi..:-)
SID

Odesláno

Tak se pochlubte kdo ste si nahrabal...:-)...já se po dnešním dnu začínám nenávidět....strach mi nedovolil vstoupit do obchodu a to ani když už se to rozjelo....no co se dá dělat...na druhou stranu sem aspoň o nic nepřišel...zítra je taky den..._:-)

Helmann

Odesláno

Tak muj prvni den se zatim vyvyji pozitivne, nejdrvi 13 dolaru na eur/usd, pak ztrata na cable 52 dolaru, a ted na librojenu a nzd/usd 104 zisk, takze zatim trading miluju :D. I kdyz ten cable byl docla zdrcujici...

Odesláno

USDJPY S 2 119.22 08/08/2007 05:18:34 119.37 ($251.32) Close
GBPUSD B 1 2.0286 08/08/2007 06:48:18 2.0354 $680.00 Close
EURUSD B 1 1.3746 08/07/2007 11:58:05 1.3805 $590.00 Close

moj druhy den na forexe live za dva dni , zisk 837 $ nice. dakujem vsetkym hlavne Tebe SID a vsetkym ktori stoja za celym tymto webom a okolo neho. vsetkym vela stastia.

Odesláno

anfield
jsi na nejlepší cestě přijít o účet. obchody nemají vzbuzovat emoce. všimni si, jak seš nahoře/dole (muj prvni den se vyviji pozitivně, ten cable byl docela zdrcujici, trading miluju). co když přijde ztráta 50 na cable třeba 7 krát za sebou?????

Odesláno

anfield
jasný. já to chápu. nemyslel jsem to jako kritiku. napsal jsem ti to z dobrý vůle, abys na to myslel. je pochopitelný, že první obchody budou hodně emocionální. Jede o to si to uvědomit, myslet na to a nenechat se tím strhnout k debilitám:) abych tak řek

Odesláno

Peprnik,
kdo ti to poradil nebo jak jsi na to prisel, ze obchody nemaji vzbuzovat emoce? Nevim toho sice moc o ekonomii, coz me sice zatim do ustrani nestavi .-), ale vim toho dost o psychologii a IMHO rozhodne nemas pravdu.

Tak me zbabele vybehnuti z librojeniku bylo vazne zbytecne. Nu coz, alespon pokrocilo dobudovavani nove pracovny...

SID,
stale si lamu hlavu, zdali mam dat ctvrty monitor nebo ne... vystup na nej mam, mam i monitor stejny jako ty tri... ale to bych s tebou pak nevydrzel! :-)

Odesláno

Obchody resp. úspechy a aj prehry sú emotívne a občas naozaj strhnú k neuváženým bohémskym činom na grafoch - ale časom sa to dá zvládať :-)
Určite s tým má každý vlastné skúsenosti.

radovan65
všetky monitory máš na FX? môžeš to trochen opísať?
dík.

Kabel to dúfam potiahne ešte k 2,4000, ale uvidíme či správý z USA zasiahnu do vývoja.
Ináč "vrabčáci sú už doma".
Odesláno

radovan
pokud člověk utrpí strátu a nechá se ovlivnit emocí, je pro něj těžké udělat další obchod, protože se bojí, že ztratí znovu. nebo příliš riskuje, aby dohnal to co stratil a tím pádem pak stratí eště víc. atd.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...