Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Největší ránu (když tak zkušení mne jistě opraví) kladivem do hlavy tomu severnimu pohybu může dát jedině zpráva BoE o stavu inflace a navíc americký Consumer Credit nevyšelnijak zle...... trochu brzdím svůj optimismus

M.

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Helmann
dobře, jinak ani nelze...:-)..tři loty jsem zavřel na 118,10 a zbylé dva mi sežral SL na 118,30..suma sumárum +235 pips z dolarjenu je doma...euro i cable jsem po třech lotech už taky uzavřel a držím to po dvou spíše symbolicky s užší SL..
SID

Odesláno

Jste někdo nebo půjdete do Aussie long? Bude to můj první živej obchod tak sem trošku nervózní.
Nevidim nic moc proti aud . Taky si myslim ,že carry tradeři čekaj na potvrzení zvýšení úroků a pak do toho půjdou naplno. Na forexfactory aud docela chválej a usd teď neni vzrovna v nejlepšim.
Dík za komentáře :)

Odesláno

Doman
Myslím si že zvýšení sazeb nebude mít moc velký vliv na AUD.Hlavní bude že to bude tradery motivovat v pokráčování v carry obchodech a to by mohlo jeník poslat hodně hluboko.Vsadil bych spíš na eurojen, ten by mohl dojít k 164 a možná i přes.Nebo to bude úplně jinak..:-)

Helmmann

Odesláno

Doman
Byl bych u aussie na long hooodně opatrný, není až tak důležité zvýšení úrokové sazby na 6,5% (s čímž se všeobecně počítá), ale doprovodný komentář...Pokud z něj vyplyne, že je to u klokanů na delší dobu poslední zvyšovaní úroků, aussie půjde kvapem dolů...
SID

Odesláno

Je tu eště někdo kdo ponocuje nebo sem tady sám kdo doluje pipsíky?EURJEN po zvýšení sazeb ausssie a po zvýšení objemů carry obchodu vydal na sever, počítám 164 a víc.

Helmann

Odesláno

mam taky pocit, ze trh kasle na fundamenty a ide si cisto technicky. Alebo FOMC povedali nieco, co som nepostrehol?
Niekde som cital, ze pred vyrazenim k 1,39 to padne niekde k 1,37. Zda sa, ze to zatial vychadza. Ale tych clankov je tolko, ze niektory z nich vzdy vyjde :)
Ralf

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...