Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

okinene
všeobecné mínění je, že sazby zůstanou tam kde jsou, ale doprovodné komentáře budou spíše proti dolaru (už se to tady psalo, těch negativ je dost)...vše záleží i na tom, kde se bude eur/usd v tu chvíli nacházet...kolem 1,39 jsou údajně prodejní objednávky silné jak pra....no hodně silné..:-)...těžko říct, zda se velcí budou v následujících hodinách zbavovat dolaru (a zda vůbec - ale očekávám, že ano) a kde se bude kolem 20,15 hod. eur/usd nacházet...
SID

Odesláno

lubifix
asi myslíš eurojen a ne cable...no pokud se naplní předpoklad výprodeje dolaru před FEDem a usd klesne jak k jpy, tak i k euru - je u eurojenu spíše zaděláno na onu horskou dráhu - záleží pak na intenzitě poklesu u usd/jpy a intenzitě růstu u eur/usd...
SID

Odesláno

okinen
v tom ti neporadím zda už je nebo není čas, pak mne prokleješ..:-)..osobně jsem měl short entry na usd/jpy 118,65 (spuštěno) - na eur/usd mám long entry na 1,3780..a te´d jsem odklikl cable long za market..
SID

Odesláno

som ešte chvílu short na kable, ale "vrabčáci" sú už v hrsti a pomaly som utiahol SL.

to SID
na EUR/USD mám tiež entry na 1,3780, ale pokiaľ EURO už nepôjde viac dole pod 1,3755 tak pôjdem long aj skôr a verím tomu, že to bude riadny LONG a detto aj na kable :-)
Odesláno

okinen

s tím demem a zejména závěrem ve stylu, vždyť o nic nejde...... jsi mě dostal :))) být Sidem, asi bych tě nakop :)))
Mě to vůbec neseplo, že tu řešíš demo - asi protože ta moje mrcha IFXM demo platformu nemá... :)

Mara

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...