Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

forexgump
nikdy mne nenapadlo zkoumat pár, jak se mu dařilo v konkrétním měsíci, zpětně deset let zpátky..:-)..určitě zajímavé...to že by hopsnul v průběhu měsíce z nynějších cca 119 na 115,55 je klidně možné..350 bodů dolů není zase tak moc.., pokud by šlo zároveň euro k dolaru v srpnu taky dolů někde k 1,35 (což jsem někde zaznamenal), pak mi vychází eurojen někde k 156 (115,55x1,35) a to byl pokles od nynějších cca 163 - o 700 bodů - a to by bylo z hlediska p.v./výkon ještě zajímavější..:-)..na FX není nic nemožné..uvidíme..:-)
SID

Odesláno

Raději bych se věnoval reálným obchodům než spekulacím, co bude až bude..:-)...dnešek zamával USD a doufám, že i účastníci vlákna Komentáře naskočili v tom správném směru...pěkný paťulínek..:-)
SID

Odesláno

Sid, all,
taktiež pekný víkend. Určite dnes bol úspešný deň, šlo celkom jednoducho, dolár reagoval tak ako mal. Ale v NY je ešte len obedňajšia prestávka, tak snáď ešte nejaké drobné pribudnú.

Odesláno

H2O šlo to při pátku až moc příjemně...část pozic jsem už uzavřel a nyní se věnuji mé nejoblíbenější činnosti - utahování SL...:-) SID

3970

Odesláno

taky jsem něco ukořistil.Na EUR/USD jsem nastoupil 1,3711 a zatím to ještě pořád držím.SL 1,3778 a třeba se to ještě někam hne. V každém případě, špatně už být nemůže.Na GBP/USD mě to vykoplo na TRS, dal jsem ho moc malej, takže bylo jen pár stováků a znovu jsem už nenaskočil (škoda).
Přeji též pěkný víkend

Odesláno

Koukám, že jeníkové páry se nějak splašily, že by závěrečný hromadný nákup jenů nebo mezi obchodníky pronikla tajná zpráva, že japonci mají taky supr ponorku a ta objevila na mořském dně důkaz, že Rusko vlastně patří japoncům?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...