Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Komentáře a tipy k vývoji měnových párů - V.

Doporučené příspěvky

Odesláno

lisakus: tak to balím a jdu fotit...
jinak překvapení s BOE se nekonalo a xxx/jpy neví co dělat... čeká se na NY, a možná nás čeká nový test dna a pak ? nový výstřel nahoru ?

• Odpovědí 4k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

brus

většina fotografů umře dříve hladem protože nemají takový příjmy jako tradeři. Navíc my můžem fotografování provozovat jako hobby a bude nás to stát míň než kdyby profesionální fotograf provozoval jako svoje hobby forex.

:) :)

Odesláno

to all:

Co jsem teď slyšel na Bloombergu, tak nějaká tisková konference se snad nakonec v 14:30 konad bude. Je to celkem překvapení, protože o tom před tím nebyla vůbec řeč a spíše se čekal jen nějaký krátký doprovodný komentář. Zachytil jsem tu zprávu ale až na poslední chvíli, takže to není na 100%.. každopádně je dobré být připraven.. možná příjde i kouzelník (vigilance:))

JAy

Odesláno

lubifix Napsal:
-------------------------------------------------------
> sell EUR/JPY 162,50? Co myslíte?

Mrkni na 4H TF, tam to vypadá zatím trochu jinak. Soukromý tip na možnou obrátku až někde u 163.75 (dotek MA365). Ale dogma to samozřejmě není.

Odesláno

to kubika:

ten system je sice dost nebezpecny, ale myslim ze je dobre ze ti ucet nevymazalo, prave teraz je sanca ze budes zazivat prave opacne emocie, teraz je uz tazko hovorit o tom co je dobre na riedeni a co nie, konkretne na tom tvojom, ale zdalo sa mi , podla tej tabulky co si daval ze nekupujes po 100 pips, ale mozno sa mylim, taktiez myslim ze zacat s ciastkou 1% je asi dost vela, ale kto mohol predvidat co sa bude s JPY robit.

taketo stavy treba preckat ja som si vcera robil inventuru v denniku , a prisiel som na to ze moj system je super ale neviem kto s nas ostane chladny pri takom DD ako som mal tento tyzden , 22 obchodov , spolu 766 pips, to da cloveku zabrat, ale zle obdobia striedaju dobre a tak stav mojho systemu od 11.07.2007 do teraz 717 pips

Myslim ze zdoraznovat ze ten DD, nebol chybou systemu, ale mojou chybou snad nemusim , som v podstate dost nedisciplinovany trader , ale makam na tom, myslim ze 50% vsetkych obchodou by som pri striktnom dodrzovani pravidiel nevzal, a to je drviva vacsina cervenych cisel.

Odesláno

To Airmike
Někde tady byl odkaz na nějakého zahraničního tradera,který to takto dělal,není to žádné dogma,ale nyní je lepší příležitost pomaličku nakupovat a čekat.Za minulé dva dny se mně vrátilo 1000usd,ale to je tím,že hodně riskuju a odstranil jsem staré příkazy sell,takže celkem se mně nasčítalo,že jsem to procházel s 0,35 lotu long na gbp/jpy,ale několikrát jsem vyměkl,mohlo to být lepší.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...