Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fotka mého obchodního koutku a pod ní je to na co vydělávám(zbývá již jen 10 000 korun). Doufám že je to do týdne tady :) . Jako další cíl mám BMW X5 ale to bude trvat asi trochu dýl :)

6922

6923

• 3 týdny později...
  • Odpovědí 151
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 1 month later...
Odesláno

Objevil jsem tohle vlakno a pridavam svuj trading room s moji malou knihovnou. HPLP2465 a k tomu starsi 19" na pridavne korelujici trhy...vlevo slozky na denni statistiky a pocitovy denik a nastenka s dulezitymi a mene dulezitymi informacemi a rozvrhem (od te doby co pouze obchoduji se potykam s lenosti :) Notebook mam pri obchodovani vzdy zaply backtest abych byl naladen na "dlouhodoby plan"..na nastence dole visi checklisty pro vsutpy a vystupy...vse pri ruce... Bohuzel velikost britskych pokoju je alespon o polovinu mensi nez v CR, takze chybi prostor...

7481

• 1 year later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Čau, fajn vlákno pro inspiraci. Až mi narostou další oči, tak si taky musím pořídit dalších 10 monitorů :-) Zatím posílám svůj slabý odvar. Je to celé asi 5 let staré, takže se to pak na trading hodilo a nebylo potřeba nic doplňovat. Monitory až mají svá nejlepší léta dávno za sebou, ale šlapou ok, očím to nevadí, takže lcd ještě počkají. Ta telka s tradingem nesouvisí :) K

13540

• 6 months later...
Odesláno

Zdravím, tak jsem si vybavil svoji obchodní místnost k obrazu svému ale 25 monitorů nečekejte. Monitor jsem si hodil do pivot na výšku a získal jsem tak o 8 cm navíc Fujitsu siemens P-19 2.

15321

Odesláno

To kreslo je luxus uz take dlouho vybiram, pohodli pri Tradingu je zaklad ja momentalne pouzivam "tehotensky balon" :) , mam jiz delsi dobu problem s pateri ale toto kreslo vypada opravdu pohodlne (tu)

Odesláno

jj, moje zada by taky mohly pekne nadavat :) , pouzivam zidli z kuchyne, mam ji porad necim oblozenou, ale stejne to neni ono, tak snad brzy neco vymyslim, kazdopadne tohle kreslo by se mi libilo :) , da se v tom asi i spat,ne?

• Vytvořit...