Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 185
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pro uživatele VT 1.8 a MT4: a pro maestro: zkusím sem přímo vložit soubor na převádění dat ve správném formátu pro tester. Je to samostatný sešit pro excel ze kterého si musíte dat potom ručně překopírovat do testeru. Aleš

3864

Odesláno

zdravim alec,
dekuji za vas tester.rozhodl jsem se ho vyzkouset ale narazil jsem na nasledujici problem:
pokud pracuji s vice jak 1des mistem tak se v listu obchDenik zobrazuji nekorektni data. Sloupce Min a Max se vypocitaji na 1 des. misto a nemohu to nejak zmenit. dale v sloupci Vysl. pro exit 1 je nejaka hodnota u ktere netusim jak mohla vzniknout.
musim jeste nekde neco nastavit pokud pokud chci pracovat s vice nez 1 des. mistem?na formulari Hlavni nastaveni hodnot jsem nastavil pole Pocet des. mist pro ATR , ale pro toto to nejspise nema vliv...
dekuji za pomoc
r

Odesláno

richip:

neposlal by jste mi Váš soubor s testerem s pár daty a obchody na otestování. Už jsem udělal nějakou úpravu, ale potřeboval bych to otestovat (ulehčilo by mi to trochu práci).

Aleš

Odesláno

Alec,

teda uz to mam rozbehane aj s 1min datami k plnej spokojnsti. Skusil som ich nanovo vygenerovat a vlozit do J.A. testera a tentokrat to uz slape. Zrejme prvykrat doslo k nejakej chybe pri kopirovani dat, bolo to akoby interne excelovske cislo reprezentujuce jednotlive casy s datummi nebolo to spravne.

Dik za ochotu pomoct.
Doggy

Odesláno

opět je tedy k dispozici další aktualizovaná verze J.A.tester 2.3.3 pokusím se ji sem vložit - jsou opraveny chyby ve výpočtu Exit2, a zaokrouhlování na více des.míst - je přidána nová funkce - možnost vypnout CLH výstup (čas zavření burzy) je třeba změnit příponu na *.zip

3870

Odesláno

pokud zadáváte hodnoty do Nastavení a neuloží se, musíte používat druhý oddělovač des.míst. (čárku nebo tečku)

Je to standartní problém se dvěmi oddělovači desetinných míst. Záleží totiž jaké máte nastavení Excelu a počítače.

Aleš

• Vytvořit...