Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ripper Napsal:
-------------------------------------------------------
> Asi jsem natvrdlý, ale nevím proč při exportu ze
> SierraChart mi to to WorksheetStudy zapisuje jenom
> 752 řádků, která vypadají, že se pořád
> přepisují...
> Jinak moc děkuji za bomba program.

Už sem to vyřešil... Nastavení v WorksheetStudy a pokud povolím User Excel a mám Excel 2007 tak můžu mít dooost dlouhé období vyexportované...

• Odpovědí 185
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Miron.. no mne to robi ten isty problem... som to riesil preinstalovanim officu aj za 2007, sice to uz neukazovalo file not found ale nefungovali makra ani pri najmensom, zabezpeceni... toto mi robi na notebooku...

v praci mi zase seka 2.0 ked chcem preniest data do obchodneho dennika tak to zamrzne a koniec... vypysujem mi to aj chyby 5 a 91.. cez week sa ma na to pozret jeden chlapik, snad to rozbehame...

ked viete niekto v com moze byt chyba, napiste please...

Juraj

Odesláno

Dobrý den,

Chtěl bych taky touto cestou poděkovat autorům za skvěle odvedenou práci.Do teď jsem používal předchozí verzi a byl jsem s ní velice spokojen,tak jsem opravdu zvědavej jak se osvědčí verze novější.
Pokuď má někdo problém jak dostat historická data do deníku a používá Sierru,tak přesnej návod najde zde: www.financnik.cz/forum/read.php?3,55359

Tomáš

Odesláno

no excel je anglicky... myslis ze prave v tomto by mohol byt problem??

ale v robote mam slovensky(aha to je pre vas cechov cudzi), tak mozno preto mi to robi.. ze by to bolo kvoli tomu????

Juraj

Odesláno

Chtěl bych se zeptat autorů Testeru, jestli deník funguje i bez zadání dat z historických grafů, např. ty výpočty podle patternů nebo dnů... nebo jestli je potřeba tyto data vložit

Předem dík za odpověď :)
Michal

Odesláno

V Excelu 2007 CZ to sem tam hlásí nějakou chybu (až si s tím budu hrát tak napíšu číslo chyby), občas Excel úplně crashne. Máte s tím někdo zkušenosti? V datech mám cca 130 tis. řádků.

Odesláno

MerQury:

jestli dobře chápu otázku, tak myslíte nenahrát data do listu Data1m?

Vzhledem k tomu, že se do testeru nemusí zadávat žádné ceny (vstupní, výstupní cena, MFE, MAE) tak bez dat není z čeho provést výpočty.

Aleš

Odesláno

Po zadání SL většího než 1.0, který není celým číslem (např. 2.1) se hodnota samovolně změní na datový formát (2.1.2007, 1.8.2007 apod.) a výpočet probíhá nekorektně a nekonečně. Děje se to na listech Denik, ObchDenik i AutotestD (tlačítka Nastavení hodnot a Nastavení). Setkal se s tím někdo a podařilo se vám to odstranit?

Děkuji Richard

• Vytvořit...