Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 4 týdny později...
Odesláno

"Řekněme, že chceme v SierraChart zobrazit graf prosincového kontraktu kukuřice a pro data použijeme stránku zmiňované společnosti Brite Futures. Postupně se nabídkou proklikáme až na stránku příslušného kontraktu www.britefutures.com/BFCharts/BFChart.asp?contract=CZ05, kde jsou vidět ceny této komodity. Dole je pak tlačítko „Download Prices“ "

Prolezl jsem celý web BriteFutures, ale tlačítko jsem nenalezl. Existuje jiná možnost, jak do Sierry dostat historická data zdarma?
MT

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den.

Také bych chtěl vyzkoušet Sierra Chart s historickými daty pro backtesting. Můžete mi poradit, kde tyto data mohu sehnat, aniž bych si musel zakládat účet (např u IB)? Ten si stejně jednou založím, ale prozatím je to pro mě brzy.

Děkuji.

• 6 months later...
Odesláno

to kairon - zdá se ti 23$ hodně? A co budeš dělat, až při obchodování ER2 dostaneš po sobě 5 S.L. po 100$ - a to se držím hodně při zemi - potom se ti částka za data bude zdát směšně. Smiř se s tím, že je třeba taky něco investovat.
Marek

Odesláno

kairon4,

přečti si pořádně diskusi. Na všechny otázky najdeš snadno odpověď a odkazů na jiná data ER2 než od SCmagic je zde několik.
Chce to jen se trochu namáhat.

Richard

Odesláno

Mě je jasné že je třeba zainvestovat určité peníze,ale připadá mi zbytečné je vyhazovat pokud jsem se neujistil,že to nejde levněji.tomu já říkám zbytečné vyhazování peněz.které se mi budou hodit na kapitál.Děkuji za odpovědi už jsem snad našel to co jsem hledal.kairon

• Vytvořit...