Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 4 months later...
Odesláno

Dobrý den,

mohl by mi prosím někdo upřesnit, prý někdy příští týden, kdy bude vyhlášení Fedu, v kolik hodin našeho času a případně kde to lze najít? (www.federalreverse.gov/fomc - nefunkční odkaz). Ne že bych bral v úvahu fundamentální zprávy, ale určitě je dobré to vědět. Děkuji

Odesláno

Díky, ještě mám nepřesnost v tom čase, v březnu když to bylo tak to bylo v 19:15 (ale to bylo asi tím, že byl zimní čas), už se jen zeptám, asi hloupě, ve kterém městě to zasedání je?

Odesláno

Tak co, kdo se dneska svezl na ER2 po vyhlášení výsledků FEDu, kdo porušil svůj obchodní plán a obchodoval i přesto, že fundamentální zprávy ignoruje? Pochybuji, že i Petr s Tomášem zůstali stranou, a že raději zůstali u otevřené lahve vína a sledovali grafy a nešli do pozice? :-)

Odesláno

Dobrý den,

Chtěl sem se zeptat jestli tady někdo obchoduje fundamentálňi zprávy(hlavně FED), obchoduji asi měsíc a to co udělalo 18. to byl celkem mazec. Chci se zeptat jestli to tak nějak udělá pokáždé(+- 13 bodů)?

Michal

Odesláno

Hrasa,

musíte si projít historická data v dnech, kdy FED vydává zprávu. Potom si můžete udělat představu jak takové dny vypadají. Nicméně, obrovský pohyb vzhůru 18. září není zas tak častý. Ale v čase, kdy se zpráva uveřejní je vždy slušné volume. Ne vždy ale jde trh jen dolů, nebo nahoru, stává se, že se láme do trojúhelníku apod.

Jak jsem psal, musíte se podívat sám :) .

• Vytvořit...