Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Harmonie:

Ted jsem rok a pul testoval a setril penize, takze ve vsech otazkach mam jasno. Akorat zvyseni minima u IB, prave kdyz jsem tezce nasetril (jeste studuju) 5k USD me nepotesilo. Ptal jsem se, protoze nikde nemuzu najit informaci, ktery dalsi broker krome IB podporuje AmiBroker...

K Tvym otazkam:

-nasetreno mam 5k USD
-chci obchodovat futures (resp. e-mini)
-chci obchodovat intradenne
-casu mam pomerne hodne
-software AmiBroker (ten urcite nechci menit, prave z duvodu velke flexibility, o ktere jsi se take zminil)

Za kazdou radu ohledne brokera podporujiciho AmiBroker jeste jednou predem dekuji... :-)

Martin

• Odpovědí 340
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

A co ještě dát do souladu [bold]chci [/bold] a [bold]mohu[/bold]. ;)

Tady jsou všichni jak utržený z intradenního obchodování e-mini. Osobně si myslím, že swing obchody na ETF je pro začátek hooodně dobrá volba, vzhledem k ještě nevycvičené psychice. Data stačí EOD nebo zpožděná, to znamená, že Amibroker nemusí být propojený s platformou. Obchodovat se dá jak s akciemi, tak i opcemi. Takže možnosti jsou. A v tomto případě, jak jsem už tady psal aspoň 3x, pokud někdo pláče a nehledá, tak poradím po 4x. Zkuste se podívat na MBTrading. Tam mají stále start 2000$. Není to sláva, ale kompromis to je.

Odesláno

ultrader

Stačí nastavit u MA aby se počítala z něčeho jiného místo z close - například z High, Low, (H+L+C)/3 nebo dokonce z jiného indikátoru, který je už v grafu atd.

Nastavuje se to v Price Field

Odesláno

ultrader Napsal:
-------------------------------------------------------
> zdravim, neznate nekdo jednoduchou formulku pro Moving Average z high nebo low cen misto close?

Perioda = 20;
_Close = MA(Close, Perioda);
_High = MA(High, Perioda);
_Low = MA(Low, Perioda);
_PP = MA((High+Low+Close)/3, Perioda); /* Pivot Point */

Stačí? Když se podíváš do nápovědy, tak jistě najdeš další možnosti.

Odesláno

Zdravim vsechny,

potreboval bych otevrit v Amibrokeru vice oken tak aby se v kazdem okne zobrazoval jiny TF se stejnymi daty. Nejak na to nemuzu prijit. Potrebuji to jak pro on-line data z IB tak i pro testovani na historickych datech.

Diky moc
Robert

Odesláno

to Miking

Jo diky, nakonec jsem na to prisel. Vidim ze takovych nocnich ptaku je tady vice :-) Ale jeste nevim jak to udelat pro backtesting, abych mohl posunem na jednom TF posouvat take ostatni jine TF. Nevim tedy jestli to je mozne. Jde mi o to otestovat Tripple Screen na trech TF.

Diky
Robert

Odesláno

Kód pro počidla času _SECTION_BEGIN("Timer/Rangebar Counter"); timercode= Param("Timer:(minutes=1,rangebar=2)",2,1,2); rbint= Param("Rangebar Interval:(YM=25.0,AB=1.5,NQ=3.75,ES=3.0,ER=1.2)",1.2,0.05,20); dolni_konec=H-rbint; horni_konec=L+rbint; H_L=round((H-L)*10)/10; rbcounterpercent= round((H_L/Rbint)*100); // Timer/counter Title tempnum = Now( 4 ) - TimeNum(); TimeRem = Interval() - ((int(tempnum[BarCount - 1] / 100) * 60) + (tempnum[BarCount - 1] - int(tempnum[BarCount - 1] / 100) * 100)); if (TimeRem[BarCount - 1] 60) { TitleTimeRem = EncodeColor(colorWhite) + MinuteVar + ":" + WriteIf(SecondsVar > 9, "", "0") + SecondsVar+ " "; } else if (TimeRem[BarCount - 1] > 20) { TitleTimeRem = EncodeColor(colorYellow) + MinuteVar + ":" + WriteIf(SecondsVar > 9, "", "0") + SecondsVar+ " "; } else { TitleTimeRem = EncodeColor(colorRed) + MinuteVar + ":" + WriteIf(SecondsVar > 9, "", "0") + SecondsVar + " "; } timetitle= WriteIf(timercode==1,TitleTimeRem, EncodeColor(colorWhite) + "Countdown " + H_L + " (" + rbcounterpercent + "%)"); Title = Title + "/n" + timetitle; _SECTION_END(); V menu s parametry si pak na nastavíš jestli jedeš na časovým grafu nebo na rangebaru viz. obrázek

5091

Odesláno

Děkuji mnohokrat,
ty smajlici jsou fakt vlezli, co? :D

Ja jsem placnul blbost, nemam real-time data, ale mam je cca 10-15 minut opozdena. Jak jsem si vsiml, tak vypocet pouziva aktualni cas, a tudiz me pocitadlo porad ukazuje 0:00.

Ale i tak mnohokrate dekuji.

S pozdravem
pinokio88

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím,
Amibroker mám jen chvíli a i když jsem zkoukl obje videa, za které děkuji, nemůžu stále nastavit alternativní timeframe Volume 2000.

Můj postup: Tools/Preferences/Intraday ve spodní části okna jsem zadal 2000 V - shares/contracts

Po uložění zmizí graf s původním 3 min. timeframe, oběví se jen stejně vysoké svíce volume grafu, ale Price graf ani CCI graf nikde.

Mám stažená historická jednominutová data, mohlo by to být tím?

• Vytvořit...