Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 5 months later...
Odesláno

Zdravim Traderi

Zrovna sa mi stala jedna zvlastna vec. Stiahol som si historicke data od IB cez SierraChart a potom som si stiahol historicke data aj cez API instrukciu reqHistoricalData. A na moje prekvapenie boli v tychto datach znacne rozdiely. High a Low sa lisili maximalne o 1 tick, ale Open a Close ceny sa lisili aj o viac tickov (rovnako sa odlisoval aj Volume), tak si zacinam mysliet, ze v tom ma prsty ta synchronizacia casu a tieto sviecky boli uzavrete v roznych casoch. Problem vsak je, ze obe som stahoval ako "Downloading Historical Data", teda nepouzil som stary datovy subor v Sierre, kde sa mi data postupne ukladaju, ale stiahol som to nanovo a local cas na Windowse sa medzitym nezmenil (bol rucne zosynchronizovany s casom na zobrazenym v TWS platforme). Svoj obchodny system testujem v Exceli, kde si mozem rychlo menit nastavenia SL a PT a zistovat tak najlepsie nastavenia, avsak pri pouziti tychto dat, z rovnakeho zdroja - IB, akurat ziskane dvoma roznymi sposobmi, t.j. cez Sierru a cez API instrukciu reqHistoricalData, su tieto data znacne rozdielne a znacne rozdielne vychadzaju aj vysledky obchodneho systemu s rovnakym nastavenim. Moj problem teda je, ktorym datam verit? Ktore su tie prave? (oboje ztiahnute z ostreho IB uctu). Mate niekto podobne starosti?

Dakujem

S pozdravom bohatych zajtrajskov

valo99

• 1 year later...
Odesláno

Děkuji za tip! měl jsem s tímto problém, mám Mac OS X a Windows ve virtuální mašině, kterou jen suspenduji. Při obnově dojde k synchronizaci času až za hodně dlouho, nebo musím projít nastavení ručně. program tohle vyřeší :)

• 4 týdny později...
Odesláno

Zdravím, Používám program Dimension 4 v notebooku, nyní jsem si ho instaloval ještě do jednoho počítače, ale tam mi nechce synchronizovat čas – stále píše: Synchronized Never! Netušíte jak ho donutit k poslušnosti? Přikládám screen nastavení (naprosto stejné jako na notebooku). Firewall také povolen. Děkuji za případnou pomoc S pozdravem Radek

9616

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
Odesláno

Mám zřejmě stejný problém jako Raradek. Program Dimension 4 mi při spuštění vypisuje tuto hlášku: (viz obrázek). Mohu aktualizovat čas pouze přes ovládací panely ve windows. Nepomůže ani když zde vypnu automatickou synchronizaci času a nefungují mi ani ostatní obdobné programi pro synchronizaci času. Dimension 4 ve Firewallu mám povolen. Mám notebook, windows vista. Kdyby někdo věděl... Díky

13798

13799

• 7 months later...
Odesláno

Vyřešeno.

Musel jsem vypnout funkci UAC ve Windows Vista Home Premium.

Postup:
Start > Ovládací panely > Uživatelské účty > Zapnout nebo vypnout násroj Řízení uživatelských účtů > zde odškrtnete “K zabezpečení počítače použijte nástroj Řízení uživatelských účtů (UAC)” a ok..restartujete počítač

• 9 months later...
Odesláno

Ahojte, chcel by som sa kontrolne opytat ci mam nastaveny program d4 synchronizator casu spravne a ci je aj spravne ze som vypol automaticke synchronizovanie s internetovym casom v nastaveniach win, alebo to mam zapnut.

18116

Odesláno

sw Atomic je určen pro win7 32-bit. Na stránkách Thinking Man Software - Dimension 4 v5.0 nejsou win7 také uvedeny.
Mám angl. win7 64-bit. Jaký sw pro synchronozaci času byste, prosím, doporučili?
Děkuji za pomoc.
ideu

Odesláno

Radsi nez dalsi nastroj na synchronizaci casu bych doporucoval pouzit interni mechanizmus OS (taky mam EN Win7 Pro 64-bit). A to i presto, ze se nekdo v MS opravdu hodne snazil, aby bylo nastaveni tohoto nastroje co nejlepe skryto.

Pro nastaveni intervalu na 1 den (86400 sekund/15180 hexadecimalne) lze pouzit nasledujici .REG soubor:

[ital]REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\TimeProviders\NtpClient]
"SpecialPollInterval"=dword:00015180
"SpecialInterval"=dword:00000001[/ital]

Po spusteni toho REG souboru a pridani udaju do registru je jeste potreba donutit Windows Time sluzbu, aby nacetla nove nastaveni:

[ital]w32tm.exe /config /update[/ital]

• Vytvořit...