Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 80
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Necital ale diky za tip, vypada to zajimave, byvaly SMB trader vypada to slibne - dle nahledu na amazonu. O MM bych doporucil V tharp trading your way to financial freedom. A. Grimes nechces do toho jit 50/50?

Odesláno

Trade your way to financial freedom vyzera slušne, je tam 1999 a 2006 vydanie, ale zrejme sa bavíme o tom novšom. Asi ju kúpim. A ako myslíš 50/50? Ja knižky kupujem hardcopy nie ako e-book, mam knim vždy citový vzťah :). Len stojí až 60€.

Odesláno

50/50 split jsem mel na mysli, ja bohuzel kupuji vetsinou jen ebook, kindle a uspora na postovnem. Kazdopande jsem ji uz nasel v pdf. :-) Tharp novejsi vydani je pravde podobne aktulalizovane, mam starsi vydani, stoji za to, predevsim pochopeni position sizing a risku.

Odesláno

Ebooky sú často na nete, thepiratebay a podobné servery majú skoro všetko. Kupujem napriek tomu knižku domov, lebo ma vie rozbolieť hlava z monitora. Je to super na cesty a nudné prednášky v škole (ktoré sú o investovaní). :D

• 3 months later...
Odesláno

Ahoj.Nevedel by nekdo poradit zda se vyplati koupit druhe novejsi vydani knihy "Long-Term Secrets to Short-Term Trading" od Williamse?Jestli jsou tam nejaky zavratny inovace?Ja jen ze ta starsi se da sehnat na Amazonu od 6USD(used)zatim co druha edice stoji 45AUD. Diky.

25277

• Vytvořit...