Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj,
můžete mi někdo poradit, jak správně spočítat pivoty na trhu ES. Pokud používám close, je to cena která zavírá u nás v 22:15 nebo půlnoc? High, low se počítá včetně premarketu nebo jenom v hlavním obchodním čase? Zkoušel jsem i indikator v ninja trader a různá nastavení a pokaždý to vychází trochu jinak. Není to sice velký rozdíl ale každý tick se počítá. Děkuji

• Odpovědí 36
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

casablancax, take jsem to resil. Nejlepsi hodnoty jsou podle me ty, ktere jsou pocitane z celeho dne. Tzn. naseho casu close 22.15, open 22.30. Ale nejak statisticky overene to nemam, jenom jsem projizdel grafy a internet, abych zjistil, jake hodnoty jsou nejcasteji doporucovany=obchoduje je nejvic lidi....

Odesláno

Dík Pavle, asi to je jak píšeš. Porovnával jsem si hodnoty, open, close, high, low, které jsou uváděny na této stránce www.mypivots.com/dn/?symbol=284 s grafem a počítají to z open ve 22:30, close 22:15, high a low včetně premarketu.

Poradíte ještě někdo stránky, kromě těch co zde přikládám, kde se denně uvádějí hodnoty pivots points na daný den. Rád bych to ještě porovnal. Jde mi hlavně o ESko. Dík

• 1 month later...
  • 4 months later...
Odesláno

Zdravim vsechny!!!
byl tady odkaz na stahnuti indikatoru na pivoty na edisku
bohuzel soubor nebyl nalezen a ja bych rad s tim obchodoval
jestli to nekdo ma a uploudal.

Wolf

Odesláno

zdravím vás, chci se zeptat, nevíte, kde se dá zjistit hodnota CLOSE trhu NQ 3min. (apod.) ZPĚTNĚ například k 1.7.2010? Potřebuji to pro výpočet pivotů a i když si nahrávám data, bohužel nějak jsem se nedovtípil a close trhu nemám. Díky moc za radu či jiné "nakopnutí" :) michal..

• Vytvořit...