Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

NufNuf: No on se článek této problematice ani nevěnuje, protože pochopení všech fines u spreadů je velice důležité, řekl bych životně důležité a těžko to vysvětlovat nějak urychleně. U spreadu typu C-W můžete ztratit tisíc dolarů na kontrakt ani nebudete vědět jak.
O spreadech máme celodenní kurz, kde se celý den nehovoří o ničem jiném než právě o praxi se spready. Byť tu kurzy nepromuji, tentokrát udělám vyjímku: www.financnik.cz/exe/kurz.php?id=20
Představa, že se nějaký nový trader vrhá do svého prvního obchodu v C-W mě docela vystrašila :)
Petr

Odesláno

Dobrá, příště budu strašit s něčím jiným :) Jinak naostro obchoduji s Corn intradenně, ale psychicky to špatně zvládám, takže si ještě hledám zadní vrátka s něčím klidnějším - a spready vypadají trochu umírněněji. O kurzu rozhodně zapřemýšlím.

Odesláno

petr Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ale samozřejmě je
> třeba počítat s tím, že spready jsou konzervativní
> strategie, kde se hodnocení pohybuje v úrovni max.
> desítek procent ročně a nelze tedy předpokládat,
> že s malým účet člověk vydělá rychle velké
> peníze.
> Petr
>

S tymto Petr z vlastnej skusenosti nemozem suhlasit. Spready su velmi silny nastroj, hlavne v poslednej dobe. Treba ich vsak vediet obchodovat a poznat kde je ich skutocny edge. Ono totiz mnohym bezne zauzivanym spreadovym strategiam v poslednej dobe odzvonilo, treba sa posuvat aj v spreadovom mysleni dalej.
Na spreadoch sa da spravit aj 100-200% rocne !!!

Odesláno

Ale jistě, na spreadech se dá velmi slušně vydělat, proto je také obchoduji. Ale je naivní toto slibovat začátečníkům s malým účtem, kteří mají tendenci se hned vrhat do těch nejdravějších obchodů.
Petr

Odesláno

To Regis
No objednal jsem si 3 měsíční Jerry Weekly com., zadal číslo platební
karty a oni mi stále nic nestrhávají. Zatím mi chodí ta 14-ti denní bezplatná verze.
Luboš

• Vytvořit...