Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak podle odpovědi od tvůrce AmirNStuff už ani ten nebude použitelný, protože CCI už více jak 4roky neobchoduje a soubor nebude na novější verze vhodný, čili můj problém s nastavením WCCI v Sieře přetrvává:/

• Odpovědí 54
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak tato studie je součástí Sierry už celkem dlouho v packages 3, je to přímo hotová studies - Woodies for Range Charts with PP-New. Pokud máš trojku tak to tam musí určitě být.

Jirka

Odesláno

Vítězství, díky moc, původně jsem tu study součástí neměl, ale stáhl jsem a vše super, ještě jednou díky:)
A když už jsem se rozepsal tak mě hned napadá jeden problémek a to pokud jdu backtestovat WCCI a rád bych vyzkoušel vstupy podle woodieho a to 20sec pred close usecky jak takovou cenu z historickych dat zjistim kdyz testuju 3minutovy graf?
Vím, že jsou odpočty do skončení úsečky, ale to při historických datech je asi kravina, ne?

Odesláno

kravina to není v případě že si to pustíš replay pak se dá vstupovat tak jak potřebuješ. Pokud jen statický backtest tak to jde jedině na close usečky.

Jirka

Odesláno

Přesně to jsem si myslel, celkem by mě zajímalo jaký bude rozdíl ve výsledcích mezi vstupem 20sec před close a na close úsečky.
Ještě jednou díky moc za radu ohledně nastavení:)

• Vytvořit...