Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 1 month later...
  • Odpovědí 63
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

TO: MU35 Trochu doplním předchozí příspěvek.Pracuje se s tím jednoduše: 366-0= 366,0 bodů; 366-2= 366,25 bodů; 366-4= 366,5 bodů; 366-6=366,75 bodů; 377-0= ...
Jeden bod je 50 dolarů.

• 6 months later...
  • 3 týdny později...
Odesláno

Dobry den, jsem uplny zacatecnik, precetl jsem zde na finacniku co se da, manual nekolikrat, mam za sebou i knizku Tradingem k bohatsvi od Alexandra Eldera a ted sem se zacal trochu seznamovat s trhama, asi mesic sem se na ne jen dival a vcera sem provedl svuj prvni zkusebni obchod ma zatim docela dost primitivni strategie :-) A hned na zacatku jsem narazil na jeden problem.. cteni grafu je me pomerne jasny, ale pouzivam demoucet u XTB-Trader a zjistil ze me to nejak spatne pocita zisk: vcera jsem na 5ti minutem grafu nakoupil 1 kontrakt kukurice za cenu 311.13 a asi za hodinu me trh vyhodil na SL na cene 313.83 ... pokud sem pocital spravne, tak se cena zvedla o 2.7 bodu... takze 2.7 / 0.25 = 10.8 ticku tzn 10.8 * 12.5 = 135$ profit (tolik me vyslo i v kalkulacce na britefuture), ale program XTB-Trade me vypocital zisk 650$ .. takze jsem z toho docela jelen a zajimalo by me kde je ta chyba... Pro nazornost pridavam i obrazek

10100

• 2 týdny později...
  • 3 months later...
  • 3 months later...
Odesláno

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit? Jsem úplný začátečník nyní backtestuji E-mini Russel 2000. Mám nastavený Volume 2000.Ticky se zde mění po 0,1 bodu , ale nevím, jak si vypočítám zisk. Když nakoupím na 724,2 a prodám na 726,3.
Děkuju.

• 1 month later...
Odesláno

Dobrý den

Měl bych otázku.Nemůžu nějak přijít na kloub tomu,jak vypočítam zisky u EUR-USD na forexu.Mohly by jste mi prosím někdo poradit.Předem děkuji za odpověd a přeji hodně úspěchu.

Rosťa

Odesláno

tak zrovna u EUR/USD je to to nejjednodusi, pri obchodovani jednoho lotu se jeden pip rovna 10 USD, pak staci pouzit jednoduchou matematiku. dobre je take si prostudovat forexove clanky od Sida, tam by mel smerovat kazdy zacatecnik

• Vytvořit...