Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

skalper:

zdravim,

len tak pre zaujimavost, pre ake velke (male) zisky chodis v jednotlivych obchodoch? Alebo aky mas pomer win/loss na obchod?

Ak ti to vydrzi aj po prechode na live, budes jeden z mala :)

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to alipes: Zabýval jsem se obchodováním podle fází Saturnova měsíce Hyperion - funguje to báječně ;-) Ale nešiř to moc, ať se mi nevytratí edge :-) Obchodovat podle klasického Zemského "Moonu", v tom už dnes moc edge není, protože to používá příliš mnoho lidí... EDIT: Ty equity jsou bez position sizingu... ;-)

27874

Odesláno

m.hunter:

ani bych neřekl, že si pro profity chodím, občas to vyjde tak, že mi cena uletí ne jednu nebo druhou stranu ale nejčastěji vystupuju na +5 ticků nebo -13 ticků. I u těch větších zisků vešinou vezmu vrabce v hrsti na první korekci a potom se dívám jak to jede dál. Možná to není čistý skalping ale byl bych blázen, kdybych si nevzal to co se samo nabízí.

Odesláno

skalper:

Keďže ja sa zameriavam na ES, +5 tickov = 1,25 pts / - 13tickov = -3,25 pts... Neviem ale nejak sa mi ten tvoj stoploss nepozdáva. Neskúšal si ho zredukovať?

Môj priemerný stoploss je len 0,5 pt (2 ticky) a v prípade, že očakávam pohyb s potenciálom na viac ako skalp, navýšim stop na 1,5 pts max. Skalpujem čiste PA, nepoužívam žiadne indikátory.

• 2 týdny později...
Odesláno

Navazuji na své předchozí příspěvky - to, co se dalo čekat se stalo skutkem. Po týdnu s novým počátečním účtem jsem přišel na buben (na paperu). Radost z toho nemám ale když už jsem sem dal začátek nechci zamlčet ani pokračování.

Nijak se tomu nedivím - vzhledem k tomu, že jsem neměl žádná pevná pravidla mě tento výsledek nepřekvapuje. Naopak mě překvapil původní výsledek 100% za měsíc. Nyní ho považuju za shodu okolností a zaměřím se na analýzu toho, jak se mi to povedlo.

• Vytvořit...