Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj
děkuju moc. musim bohuzel priznat ze jsem blbej ;) neb po tom co jsem pul dne zkousel opentick nez jsem se dopatral toho ze uz neni tak jsem zadaval dal jen zenfire.com a tam je ze se stranky rekonstruji a budou jiz brzy :). Tak jeste jednou dekuju a preju pekny a profitoy den
ciao Zbynek

Odesláno

to skalda.z:
To je v poho, já si to nedávno taky spletl a chvíli žil v přesvědčení že zen-fire je "under reconstruction" :) Člověk holt nesmí být takovej roztěkanej, pro trading to platí obzvlášť.

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,
som zo slovenska a momentálne som vo fáze hľadania si brokra. Najviac by mi vihovoval saxobank lebo angličtina nie je moja silná stránka a oni majú zastúpenie aj na slovensku, ale chcel by som obchodovať WoodiesCCI ktoré sa v ich platforme nenachádza a ani sa naňu nedá pripojiť žiaden Sierra chart. Potreboval by som vedieť že ako by som sa mohol dostať ku spoľahlivým dátam pre sierra bez toho aby som si musel otvárať ďalší účet u Interactive brokers. Totižto na dva účty nemám dostatok financií. Mohlo by ísť aj o nejáké spoplatňované dáta za rozumnú cenu. Môj plán je momentálne totiž taký, že by som sledoval sierra chart a podľa neho by som potom zadával inštrukcie do Saxotradera. Za všetkú pomoc už vopred ďakujem.

Odesláno

hm ja tiiez zacinam ale chcem sa opytat ze ked som si u +500 zalozil ucet (demo) tak startprice je tam 7000eur s coho som za jeden den spravil 8500 co sa mi zda moc jednoduche a prave v tom to asi bude ze ked ma clovek velky kapital tak sa da s toho velmi slusne odrazit a preto sa chcem opytat ze rozmyslam nad prejdenim na real ucet kde dostanem bonus od nich 20eur.. co myslite da sa s tym nieco urobit ?? uz som rozmyslla ze skusim prist o tych 8500 eur na deme az na zhruba 100eur a skusit si ci by som vedel aj s tych malo penazi spravit nieco ptze si myslim ze ten kapital tam davaju na zaciatku preto taky velky aby sa to zdalo laikovy jednoduche... kto ma podobne skusenosti starosti sem s nimi... :)

Odesláno

Herotaro:
Udělat 1500 eur za den je celkem slušné, záleží na tom, kde si to udělal a s kolika loty/kontrakty.
Jinak firma Plus500 už tady byla několikrát rozebírána, přečti si poslední tři stránky diskuze a pochopíš, proč tato off-shorová společnost není dobrou volbou ;)
Diskuze se nachází ve fóru Brokeři.

• 3 týdny později...
Odesláno

hi, stahl jsem si gecko tnt akorát se mi tam nedaří nijak dostat starší data nemoh by jste mi prosím někdo poradit ? nevim jeslti jsem něco přehlíd nikde jsem to nenašel. děkuju

Odesláno

tak už jsem na to asi přišel stahl jsem nějakej jinej asi :) tak ted bych měl stahovat historická data akorát neporadil by mi někdo prosim jakej je rozdíl kdžy tam je třeba corn ( combined ) a corn (open outcry) chci to jenom na backtest jeste
:)

Odesláno

nejde mi editace tak se omlouvám že tu zaplnuju sám téma :) ještě bych potřeboval předtim jsem dělal backtest v programu od xtb a např. cukr měl hodnotu napsanou takhle 25.37 no a tady v tom je to 0.2537 to mam potom normálně brát jako že tam ta nula neni a ta tečka je jinde ? :) a nejhorší je že corn u xtb bylo napsáno takhle : 404.25 a tady je to třeba 4.0425. je to jenom teda posunutim čárky neni v tom nějaká jiná finta? :)

Odesláno

tak uplně poslední věc neporadili byste mi někdo nikde to nenacházim jeslti se tam dá změnit interval ? jsou to denní grafy mě by se docela hodil menší interval nejlíp 4h.

Odesláno

Zdravím vespolek. Rozhodl jsem se začít se studiem obchodování na komoditních trzích. Jsem na úplném začátku. Je mi sice už 55 let, ale cítím, že to umožňuje žít cílevědomě s tím, že se mi úsilí může bohatě vyplatit. Mám však jeden myslím důležitý dotaz. Je nutné naučit se angličtinu? Neexistuje manuál, kde by se člověk naučil nejčastěji užívané věty v tomto oboru? Nepočítají autoři tohoto serveru s podobným manuálem ? Je-li to zbytečné, nezlobte se prosím kvůli mému možná hloupému dotazu. Děkuji za odpovědi. :)

Odesláno

To Esoterik:
Dobry den.
"Ono vlastne staci si otevrit ucet u nejakeho "brokera" a obchodovat"
Zaklady Vam postaci.
Jestli chcete obchodovat na burze,tak urcite nemusite ovladat anglicky jazyk na 1.Urcite vam postaci :
www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/obchodovani-na-burzach-v-USA-a-anglictina.html
Jinak drzim palce
Antonin

PS.Anglictiny neni nikdy dost.
Jinak se momentalne "vyprdnete" na anglictinu a venujte cas studovani..Studujte co se da:Clanky zde na financniku,Clanky zde na financniku,zdejsi diskuzi,knizky,internet..studujte,studujte,studujte...az budete vedet na 100%,ze je to pro Vas,tak se naucte fraze z odkazu,co jsem Vam dal a studujte todle...

Odesláno

Esoterik:

určitě nepotřebujete nijak závratnou úroveň angličtiny..většinu si můžete u pc přeložit např. pomocí googlu - translate.google.com/ ..a postupem času se určité fráze a názvy tlačítek v softwarech naučíte a bude to ok...s obtížnějšími věcmi vám může pomoct nějaký známý..

ale do budoucna se vám určitě alespoň základní "domlouvací" úroveň angličtiny hodí..myslím, že postačí pár samoukovských učebnic (možná nějaké CD pro výslovnost), záleží jak vám jazyky obecně jdou..kdyžtak si můžete např. zaplatit i nějakého studenta VŠ na osobní doučování..lze sehnat polevnu a udělá to mnohdy velmi dobrou službu..

jinak jak píše lajtra, pokud vás trading oslovil a chcete se tomu věnovat a máte strach pouze z té angličtiny, tak ho klidně zahoďte..toto je podle mě skutečně dnes už ta nejmenší překážka..

majkll

Odesláno

Esoterik
ak by som v dnešnej dobe začinal obchodovať a myslel to s obchodovaním vážne ( teda žiadny koníček ale skutočný biznis pre uživenie seba a rodiny) tak by som určite šiel smerom najsť si niekoho kto fakt vie a je ochotný učiť a mať nado mnou dohľad na pár mesiacov.
Dôvod: proste aby si sa nesnažil znovu "vynájsť koleso" a nestratil ohromné množstvo času tým čo nefunguje.

Stačí len zistiť kto fakt vie , je ochotný a čo za to chce ???.... :)...samozrejme čo nie je jednoduché . Tak držím palce a obdivujem ta najmä kvoli veku.

• Vytvořit...