Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím z jakého důvodu, ale můj dotaz k článku "Live začátky intradenního obchodníka [10] – obchodujete ten nejvýhodnější trh?" byl údajně smazán. Nejsem si vědom, že bych porušil pravidla proto předpokládám, že byl tak hloupý, že se raději zeptám v sekci začátečníků :-)

V článku "Live začátky intradenního obchodníka [10] – obchodujete ten nejvýhodnější trh?" zmiňují obchodování trhů TF (e-mni Russell 2000), ES a NQ (e-mini Nasdaq). Poradím prosím někdo naprostému začátečníkovi, kde začít s těmito trhy? Zatím mám zkušenost kde je s Alpari, kde jsou k dispozici jen FOREX.

Vcelku vážně do budoucna uvažuji o Interactive Brookers, nemá někdo zkušenost, zdali se tam dají tyto trhy obchodovat?

Díky za odpověď.
radone

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

radone:

nevím, kde jste získal informaci, že byl příspěvek údajně smazán, ale můžu vás ujistit, že smazán skutečně nebyl..
viz. www.financnik.cz/forum/read.php?23,137911,140046#msg-140046

PS. k otázce - nejlepší je prostudovat www stránky daného brokera, kde najdete, co všechno je přes něj možno obchodovat..co se týče výběru brokera, můžete např. prostudovat sekci tady na fóru s názvem "Brokeři"..

michal

Odesláno

michal-administrator Napsal:
-------------------------------------------------------
> radone:
> nevím, kde jste získal informaci, že byl příspěvek
> údajně smazán, ale můžu vás ujistit, že smazán
> skutečně nebyl..

Omlouvám se, přehlédl jsem skutečnost, že se příspěvek zobrazí až po schválení. Systémy mi hlásil, že zpráva již na serveru není a byla smazána.

• 2 týdny později...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Bylo tu již uvedeno že někdo dostal výplatu.. I zde byl uveden minimální vklad, ale to už jsem po druhé nenašel :( Nicméně jsem na foru o plus500 taky moc informací nenašel, v Demu jsem se držel dobře, několikrát sem vydělal na plynu ;) atd.. A zkusil bych začátek odstartovat na plus500, obchody s menšími objemy je pro mně výhodou..

mortl Napsal:
-------------------------------------------------------
> CHtel bych se ozvedet olhledne plus 500 jesi
> opravdu poslou penize na ucet a kolik je
> minimalni castka pro vybrani Dekuji moc

Odesláno

Jeste neco o plus500... Na jejich strankach najdete blizsi info po kliknuti na odkaz bonus 400kč ;)

min vklad: USD 100
bonus: USD 30
min obchodu: 30

min vklad: USD 500
bonus: USD 150
min obchodu: 150

min vklad: USD 1000
bonus: USD 200
min obchodu: 200

Odesláno

pss,
občas člověk přemýšlí, k čemu je takové fórum, opakovaně tady píše řada zkušených obchodníků ... "držte se od Pluss500 dál" .. a opět se najde někdo další, kdy si nedá ani práci s tím najít zkušenosti, názory druhých, hlavně že dostane bonus :-( na druhou stranu je fakt, že osobní zkušenost, za vlastní peníze, většinou ztracené, je k nezaplacení (tu)

Odesláno

to mira k:
forum je mimo jiné velice zajímavý objekt k výzkumu chování nejen jednotlivce ale i zúčatněného davu (jsme jeho součástí...:-)) Je zajímavé sledovat jak dlouho asi vydrží zde více-méně stejná várka přispěvatelů (těch co mají i co říci). Pak zjistí že se věc začíná točit v bludném kruhu, totéž se x-krát opakuje stále dokola,takže po čase mizí. Faktem je že klikání sem a tam mnohým dává pocit že snad pracují či se vzdělávají nebo jim to něco nese: bohužel z větší části je to omyl, pouze roste zmatek a chaos v hlavách klikačů. Pak jsme tak zahlceni kdečím že vnímavost k psanému i mluvenému podstatně klesá, dlouhodobější pozornosti, abych mohl něco nerušeně zažít a jít k podstatě, jsou schopni jen zvlášť odolní jedinci, což se týká i tohoto chatu. Dodám pouze od těch lze čekat že mají šanci se i na burze chytit - další budou stále jen zkoušet a klikat tam a pak zas jinam...

úspěch všem odolným a vnímavým od
:-))

Odesláno

kdyz tady pisete o bonusech tak alpari uk vam taky da 20 % ,jednou jsem si psal s vami podobnym brokrem proc jsou v danovem raji,odpověděli mi aby měli nejlevnější poplatky což je totalní blbost jsou drahsi nez ostatni,oni akorat potrebujou aby na ne nikdo nemoh.lepsi si zalozte treba u xtb takovy dobry prumer muzete resit vsechno v cestine atd :)

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim, zacinam a mozno to bude zniet blbo, ale stale nemozem pochopit od coho zavisi pohyb grafu, manual som si prestudoval, viem podla manualu ze:

"Vše co grafy vyjadřují je grafické znázornění změny ceny dané komodity v průběhu času."

Ale ja ked exekujem prikaz nezadavam do platformy cenu, za ktoru ho chcem kupit/predat. Cenu urcuje broker? Alebo co ma potom na pricine pohyb grafu? vsak kazdy len kupuje a predava bez udavania ceny, tz v podstate by mal byt graf rovny... asi som z toho totalny vol, ale stale tomu nechapem.

Prosim objasnite mi to :)

Odesláno

Peter 777, evidentne nemáš naštudované základne informácie a system fungovania trhu. Nebudem to tu rozvádzať, lebo fakt si všetko najdeš na fore ked zadaš tematiku do kolonky:Vyhladavaní V každom grafe máš na pravej strane čísla vo vertikalnom stlpci a to je vlastne tá cena ktorú nevieš nájsť... ;) bez ceny nie je obchod...broker nemá s cenou nič spoločné , jemu platíš len za vstup a výstup z obchodu a to sa líši od jednotlivého brokera , naštuduj si to na dlašie otázky týkajuce sa základov už reagovať nebudem. screen s vysvetlením Gladiator028

10408

Odesláno

nikdo se neodvazil odpovedet na tento dotaz tak diky Gladiator 028 :D

Jednoducho nabidka a poptavka vytvari krivku trhu + dalsi fundament aspekty ketere trh ovlivnuji..

Odesláno

pss,
trochu bych to upravil ... trh/pohyb ceny vytváří nabídka a poptávka po komoditě, futures, měnovém páru... fundamenty přímo více či méně ovliňují právě nabídku/poptávku, neviděl bych to jako dalšího tvůrce trhu, ale podporu pro nabídku/poptávku

derkel,
v číslech nevím, jak to vyjádřit pohyb ze 101 na 105, ale pokud je více zájmu o nákup, cena poroste, pokud chce více prodávat, klesne ... primárně se to týká "hry" velkých hráčů, kteří podle různých analýz/pohledů tvoří až 85% objemu.

Tedy tento pohyb (101-105) imho způsobil buď velký hráč, pro něhož byla cena zajímavě nízko nebo si ji tam sám dostal, popř "stádo" intradenní malých obchodníků, kteří naskakují do pohybu inicializovaného velkým hráčem a tím mu dělají zisk.

M.

• Vytvořit...