Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj.
prajem vsetkym uspesny rok 2009!

Tiez ma cez tieto sviatky zaujal tento server tak ako vecsinu z vas. Som novacik a som velmi nadseny poznavanim pre mna nepoznanych veci. No k mojmu studiu mi chyba ucitel resp. spoluziak s ktorym by som vedel prebrat problem takzvane on-line. Diskusne vlakna su super no aj napriek tomu vela veci zatial nechapem. keby niekto prejavil zaujem
bol by som velmi rad. s pozdravom do noveho roku
do utoku :S

• 1 month later...
  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj, mohl by mi nekdo poradit, jak si mam vypocitat pripadny zisk na prilozenem grafu? to si mam zjistit tik dane komodity a kolik je dolaru na jeden tik? a potom to vynasobit poctem tiku. A chci se jeste zeptat. Tak nejak se obchoduje? Tak jak ot mam zaznacene v grafu?

7462

Odesláno

Zjisti si hodnotu jednoho bodu a pak kolik ma jeden bod ticku.. Zrovna u CL je hodnota jednoho bodu 1000 $, je rozdelena na 100 ticku. Tzn. hodnota jednoho ticku je 10$.
Nekdo tak obchodovat muze.. Zalezi na strategii.

Odesláno

h0moun: IMHO bych ale řekl, že takhle většina lidí neobchoduje. Jednak nevím, podle čeho by byl ten long vstup (nesprávně na obrázku označený jako short), potom většina lidí pozice nepřeklápí, ale většinou vyleze na PT nebo jsou vyhozeni na posouvaném SL a konečně nástup na short v uvedeném místě by předpokládal SL nejméně 200$ jestli dobře vidím, nejsem si jistý, jestli někdo jede zrovna takhle. Jinak ten výpočet "zisku" dělá každá slušná platforma automaticky. Ale doporučuji toho nastudovat o hodně více, než se vrhnete na obchody.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den. Jsem úplný začátečník. Nainstaloval jsem si NinjaTrader 6 a nejde me kliknout v diskuzi o Opentick pro zaregistrování na ,,Pro využití služeb Openticku je třeba se registrovat (zde)." Může mi prosím někdo pomoci s registrací? Předem děkuji a přeji hezký den. : :

Odesláno

To Misak 01,

Ahoj, prečo chceš Open tick? Na Ninja trader máš najlepšie dáta cez www.mirusfutures.com a pripojeneie Zen -Fire. Zaregistruješ sa unich a obratom dostaneš prístupový kód, ich dáta sú veľmi kvalitné a používa ich skor každý užívatel NT.Celý postup ako registrovat, keby si nevedel máš na finanšníkovi v sekcii Ninja Trader.

Gladiator028

Odesláno

To Mirek.F,

ahoj, zaregistruj sa cez Mirus Futures, obratom dostaneš licenčný klúč priamo na ich stránke, čiže nemusíš čakať a máš to nastálo bez limitu, teda pokial nedôjde k zmene podmienok zo strany MF.

Gladiator028

Odesláno

Ja vim, ze to sem nepatri, ale potrebuji vedet jak to je.

Polozime si otazku: Kolik zvas se zabyva ted psychologii obchodovani, ty komentare co jsou pod jednotlivymi clanky jsou i 2 roky stare, nerikejte, ze se zde nikdo psychologii nezabyva....
To by me sklamalo....Ja osobne psychologii venuji nejvice casu

Odesláno

Zdravím vás h0moun,ja se psychologii take zabývám už asi rok,ale dělám to pozvolna,nic nelámu přes koleno,psychologie chce neuvěřitelné množství času a trpělivosti.nejvíce času věnuji simul.obchodování a přiblížení se backtestovým výsledkům.
S pozdravem Michal

Odesláno

Dobry den
prosima vas chtel jsem se zeptat co potrebuji k zalozeni k uctu
chtel bych obchodovat s oil, a EUR/USD.
Pocatecni vklad asi tak 10 000, 20 000kc nebo taky 1000 usd 50 usd.
Styl obchodovani intradenni.

Zatim mam zalozeny demo ucet u xtb s pocatecnim vkladem 200 000kc v demu uz bojuji asi tak 3 mesice, v demu jsem uz v plusu 300 000kc, neco malo o komoditach jsem cetl, nejaky ten stop-los atd docela ovladam, strategie trhu Eliotovy vlny.

Pokud byste byli tak hodny a podŕadily me co by pro me bylo dobry....... :)

• Vytvořit...