Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj,už par dní tu pokukávam a chcel by som sa do toho vážnejšie pustiť a začať to študovať a pomaly skúšať ale som uplný zač. tak by som sa chcel spýtať či má zmysel v tejto dobe s tým začínať i ked viem že to je beh na dlhú trať a kríza raz pominie.s pozdravom Rasťo

• Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Lasky,

Neni prilis dulezite co se zrovna na trzich deje, protoze tam se deje neco neustale. Je pravda, ze obchodnici v tomto obdobi musi vice davat pozor a treba pozmenit sve obchodni strategie, kde v techto podminkach treba funguji jinak nez jssou zvykli. Ale i zkusenejsim traderu se doporucuje vyuzit teto "blaznive" doby k dalsimu sebevzdelavani a nepoustet se za kazdou cenu do nejakych nesmyslu. Cili podle meho nazoru, jako zacatecnik mas naprosto idealni prileitost s tim zacit.

Uvahami o spravnem nacasovani pro studium tradingu bych se nezabyval, je to naprosto zbytecne, dokud tu trhy budou je VZDY ta spravna doba. Cekat na nejaky idealni stav trhu (ktery v podstate neexistuje) je hloupost. Takze smele do toho.
Odesláno

Moj nazor.
Myslim ,ze tieto stranky su jeden velky podvod a dvaja pani administratory ktory si hovoria traderi,nikdy na burze poriadne neobchodovali,ale takyto nazor nemoze nikdo mat ,lebo taketo nazory su nimi vymazavane.Myslim ,ze zarabaju len na hluposti druhych.Tych ktory im za tie teorie o tredovani platia, pretoze nevedia zarobit na burze ani cent.

Vesmir a ludska hlupost su nekonecne.Pri tej prvej si vsak nie som taky isty.
ALBERT EINSTEIN

Odesláno

fufno

tento web nieje o dvoch ludoch ale o komunite traderov. komunite , ktora sa vdaka tymto dvom ludom ma sancu stretnut a vymienat si poznatky. financnik je seriozny priestor pre seriozny biznis a stretavaju sa na nom skutocni obchodnici, ktori pomahaju aj tym co sa obchodnikmi chcu stat.

skutocne nechapem aky zmysel ma tvoj prispevok. mozem ti len povedat ze mne nic nehovori. niesom ziadny fanusik kurzov ani podobnych edukacnych programov.viem len ze pomocou tohto webu a ludi ktori sa tu stretavaju som sa stal traderom, takze mna ziadny podobny blabol nenadchne. presne ako si povedal ludska hlupost je nekonecna, a ked sa k tomu prida este aj zavist, potom je vysledok reakcia , ktoru si napisal.

Odesláno

to fufno,
díky moc za Váš podnětný příspěvek a "varování", který jste jistě ze strachu, aby nezapadl, vložil do více vláken, byť třeba s tématem toho vlákna nesouvisí :)
myslím, že je potřeba dodat, že tyto stránky obsahují i řadu věci zdarma, jak na mainwebu, tak ve foru, stejně jako různě po netu se doslova "válí" řada mateiálů ...

btw: a nabídka může být jen tam, kde je poptávka.

ať se daří,
Míra

Odesláno

fufno
Nevím jestli Petr a Tomáš obchodují a vydělávají na burze. Myslím si že ano, ale důkaz nemám a ani ho nechci. Bohužel jsem je ani nikdy neviděl. Přeci jen nejsem z Prahy. Znám jen jejich myšlenky a názory z webu a z knížky. Jenže tento web ani zdaleka není o nich dvou a dokonce není ani jenom o obchodování. Je zde spousta věcí, nad kterými můžu přemýšlet, hledat souvislosti, polemizovat, nebo nesouhlasit. Nikdo nikoho, ani vás fufno nenutí sem chodit, číst a přispívat. Komu se to nelíbí, ať jde jinam.

Nevydělávám obchodováním, a ani nejedu live. Sice jsem přesvědčen o tom, že se mi to povede, ale i kdyby ne, tak nebudu litovat. Už teď mě to naučilo mnoho nového.

Odesláno

Dobrý den,

neustále zkoumám všechny možnosti, jak zlepšit svou finanční situaci a náhodně jsem narazila na tyto stránky. Po přečtení celého komoditního manuálu jsem začala uvažovat, že tohle by mohla být skvělá příležitost. Avšak po nahlédnutí na web Pražské komoditní burzy mi trochu zatrnulo. V Čechách asi opravdu moc čancí na úspěšné obchodování není. Vzhledem k tomu, že ovládám komunikativní angličtinu asi jako vy operní zpěv, nemám moc velké šance uspět. Přesto se ptám, jestli na amerických burzách vystupují brokeři z Čech nebo alespoň česky hovořící? A nebo ještě jinak: mám bez aktivního ovládání angličtiny nějáké šance?

Děkuji.

Odesláno

fufno,

před rokem jste se snažil rozchodit WCCI a hledal jste "dobru platformu". Radilo vám několik lidí, vždy to bylo naprosto KOREKTNÍ a SLUŠNOU formou. Nikdy vás nikdo nenapadal. Potom jste se na rok odmlčel a teď jste vyrukoval se svým objevem: "tieto stranky su jeden velky podvod". To už není tak docela KOREKTNÍ a SLUŠNÉ. Máte právo si to myslet, ale pokud to nevíte jistě, tak nemáte právo svoje úvahy pronášet a psát veřejně. Stejně jako psát o lidech, kteří se rozhodli koupit si jakýkoliv kurz jako o "tych ktory im za tie teorie o tredovani platia, pretoze nevedia zarobit na burze ani cent". Je to jejich volba, jejich rozhodnutí a pokud s tím máte problém, můžete vymyslet a nabídnout jim něco jiného a lepšího sám. Něco, co nebude "jeden velky podvod" ;)

Richard

Odesláno

Mamut

myslim ze tu je je mozno 1 promile traderov ktori maju nieco docinenia s prazskou komoditnou, a aj to som asi prestrelil :)

mas uplne rovnake sance ako kazdy s nas. umenie tradingu nieje postavene na anglictine. ak ju ovladas je to jednoduchsie, ale lepsim traderom ta to neurobi.

Odesláno

Ja se Vam divim,ze se vubec obtezujete reagovat na toho Fufna. Ocividne je to clovek,ktery selhal,ztratil penize a ukazalo se, ze proste na obchodovani jeho schopnosti nestaci,a tak si rekl, ze je to vse podvod. Ono je mnohem jednodussi si rict,ze neco nefunguje nebo je podvod, nez priznat, ze jsem neco nekde asi udelal spatne. Rika se,ze obchodovani je pro kazdeho, ano je pro kazdeho kdo je ochoten ujit tu extra mili navic. Takze uz ne tak docela pro kazdeho.

Tenhle clovek chtel ciste na sebe ztrhnout pozornost, a to se mu povedlo :-). Patrne jediny uspech,ktery zaznamenal.

Nic proti Fufno, v podstate je mi te lito,ze jsi to vzal za tak spatny,az extremni konec. Mozna ses timto svim postojem pripravil o zajimavou budoucnot. Ale jak jsem rekl, NENI TO PRO KAZDEHO. Tak TI preji uspech v necem jinem a hlavne trochu vice sebereflexe :-).

• Vytvořit...