Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

FIO e-broker nabízí základní fundamentální data, ale pouze pro US akcie a jen 5 let zpětně.
Není tam možnost exportu, takže pokud by data vyhovovali, tak je potřeba zkopírovat a převést do excelu.

• Odpovědí 62
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
  • 8 months later...
Odesláno

Zdravím vespolek, sháním historický data typu EOD z BCPP pro Erste ve formátu OHLCV, rád bych tak od roku 2000 - 2005 .. něco jsem sehnal, ale úplně se mi to nezdá. Pokud někdo z vás má k dispozici? Díky moc předem (tu)

• 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,
mám dotaz ohledně ceny akcií spol. AIG. Vím 100%, že 23.9.2008 byla její LAST cena okolo 4,7 ,ale když se na graf podívám teď, tak tam je cena mnohem vyšší, což vůbec nechápu:-( Nevíte, co by mohlo být příčinou? Možná si pamatujete na články o této pojišťovně, když začala krize. To ty akcie nějak přecenily nebo co?
bigcharts.marketwatch.com/interchart/interchart.asp?symb=aig&time=&freq=

Odesláno

to Stanley:
AIG měla za 2Q zisk 1,82 miliard USD / 2,30 USD na jednu akcii. Oproti loňskému roku kdy měla ztrátu 5,36 miliard USD je to velmi pěkný výsledek. Tyto pozitivní výsledky měly samozřejmě vliv na nárůst ceny akcie.

Odesláno

herman, Rombic:
Díky, "ten reverse split" to bude asi ono. Můžu se ještě zeptat, co to znamená v praxi? Kdybych je cca před rokem koupil za 5USD, jak by se ten reverse split projevil před těmi 2 měsíci prakticky?

• 7 months later...
  • 4 months later...
Odesláno

Zdravim,

neviete niekto poradit, kde by sa dali zohnat, pripadne ak by niekto vedel poskytnut, intraday data (max. 1min) akcii komponentov DJIA. Vpodstate by stacil mesiac dozadu, ale obre by bolo mozno aj trochu viac. Chcem si overit jednu myslienku, samozrejme s dost neistym vysledkom, ale nejako mi to neda spavat. Tak ak viete niekto pomoct, budem velmi rad

• 4 months later...
Odesláno

Ahoj, zdravím všechny tradery.

Rád bych se zeptal, zdali nevíte o nějakém bezplatném zdroji historických dat amerických akciových trhů (AMEX, Nasdaq, apod.) pro využití pro back-testy v programu Ninja Trader. Díky moc-

• Vytvořit...