Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zdravím pánové. Ben nenalil včera do korýtka a tak "sfině" dostaly strach že nebude co žrát.Na celém trh zavládl po jeho konferenci výprodejní apetit, investoři čekali že naznačí další QE a on jim vzal vítr z plachet. Do toho ponížený odhad HDP, týden před schválením reforem v Řecku s nejistou pomocí opozice, hmmm....šlo se dolů :) No a pak ti chytráci přijdou před zavřením s tím, že se vlastně dohodli a jede se dál, tentokrát do kopce. Ikdyž na ropě to zatím tak výrazné není, IEA vyhlásila "válku" OPECu. Tak uvidíme s jakým tahem přijdou teď oni, určitě si jen tak tyto nízké ceny líbit nenechají :D

Odesláno

zdravim vsechny, ja jsem dnes udelal 1 obchod v pre-mkt ale nedoslo mi to na 2.PT. Cekal jsem, ze po open bude trh pokracovat v zapocatem smeru tak, jak jsem pred nekolika dny zminoval, lec dneska to byl obrat o 180 st. Pak se trh totalne zvrhnul: volatilni, dlouhe knoty, chop jak svina, ... dnes koncim ... nerek bych, ze se to nejak moc vylepsi. Tyden byl na fundamenty az moc vyzivny a vsichni si potrebujem odpocinout. zdar pajus

16528

Odesláno

Já dneska naopak sázel na pokračování propadu, po tom co nevyšel ten 3U v premarketu, takže jsem nastoupil v 15:18 na 91.20 short a schválně jsem nedal PT a chtěl jsem to trochu podojit. Po tom, co se trh zarazil na 91.88 jsem chvíli čekal a pak jsem to radši zavřel na plánovaném PT na 91.00. Takže dneska +200, dál jsem to nepokoušel, trh dneska opravdu nic moc.

Odesláno

Dneska jsem exceloval - napřed předčasný posun na BE, který by jinak v pohodě skončil profitem, pak vstup 5 ticků od 90.00, kterou to samozřejmě neprošlo a tedy plný SL, nakonec jsem se teda zahojil do longu. Dneska tedy k mému údivu nakonec opět s profitem.
15:13 short 90,33 BE
16:09 short 90,05 SL
16:25 long 90,66 PT

Odesláno

... ja jako vsechny pondelky prichazim az tesne pred patou, takze jen prekouknu situaci ... pro me to dnes divne a necitelne vysiva, coz zacalo uz tim nepovedenym vyustenim toho obriho 3U (cca 13.20), .... taky se neppovedl (za ohromnyho VOL) vylet pod hist LOW, pak aby se nereklo, tak si to vyplnilo na tick presne GAP, ... placa se to sem tam a nejspis dychtive ocekava nejakej fundament. Zatim jdu od toho a kouknu se tak okolo 19.30.
zdar
pajus

Odesláno

Zdravim, ja mel dnes prozatim vstup v 15.13 90.34 PT., v 16.00 90.13 a v 16.07 90.11 oba short a SL. Na tech poslednich obchodech jsem se nechal nalakat falesnym signalem, ktery jsem si navic overil i na vyssim 3tf.
Jeste to zatim sleduji.

At se dari!
romanrak

Odesláno

pajus: SL jsem měl 11 ticků, na BE posouvám na RRR 1:1. Řešil jsem taky, jestli na 1:1 rovnou nevystupovat, ale líp vychází přitáhnout a počkat na vyšší zisky. Každopádně je to boj s hlavou - když po vstupu vidím, že se trh nerozjede okamžitě, mám nutkání obchod hned ukončit nebo aspoň pojistit posunem na BE. Přitom i backtest i live mi potvrzují, že vstupy mám OK a předčasné přitažení potřeba není, plná stopka je málokdy.

Odesláno

zdravim,
dnes jsem uz obchodoval: 1.IN v 15.17 short na 91.65 ale cekal jsem o hodne vic zivota/momenta, zvlast kdyz je to hned po open a byla tam horizontalni SR, tudiz jsem oba dva kontr ukoncil po 1.PT (vcerejsi HOD a v prubehu dneska nekolikrat testovana SR). Dalsi formaci na long jsem vynechal a pak jsem celkem nesmyslne vstoupil short po odrazu od 92 (SL). Sice dnes porad v dobrym + ale ten 2. obchod me dost nastval ... byl naprosto zbytecny.
Doufam, ze se vam darilo lip.
zdar
pajus

Odesláno

Já včera celkem $5 za 3 obchody - jednou SL za uspěchaný vstup na průrazu 91.00 (i když většinou panika ještě aspoň chvíli pokračuje, takhle ostrý odraz jsem tedy nečekal), pak 2x long na průrazu 91.50 a 92.00 - první PT, druhý SL.

pajus: kde přesně jsi měl ten short pod 92?

Odesláno

Včera bez obchodu - podle oka se mi líbil vstup pod 3U v 15.14, ale nebyl prostor k SR, pak možná ještě v 16.14 po průrazu dlouhé range a SR, ale bylo to chvíli před reportem, to neobchoduju. Po reportu sice pěkný uptrend, ale s hlubokými korekcemi a se vstupy proti high dne po velkém předchozím pohybu, takže taky nic pro mě.

• Vytvořit...