Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cau rogi,
zatim jsem jen na sim – tuzim disciplinu, se kterou mam obcas problemy a podle toho taky vypada moje equity (sice jde na sever ale kvuli obchodum mimo OP ma dost velky DD). Ted si prave filtruju vsechny obchody za posledni 2 mesice dle rozdilnych scenaru … vim, jak to dopadne ale chci videt cisla. Pres leto chci vyhodnotit OP, podle kteryho jedu na datech cca 10 mesicu zpet a teda snad po lete … neni kam spechat.
TF bych rek, ze ti nedava moc vstupu 100pro del tvyho OP – nebo se pletu?? To byl prave muj problem a tudiz me to nutilo k obchodum mimo plan. Ropa je hodne zajimavej trh a vim, ze skoro kazdy den budu mit z ceho vybirat. To, co obchodujes ty, na rope v kristalicky podobe moc neni. Porad mam sice na grafech CCI ale pouzivam to hrozne malo- tudiz to asi co nejdriv smaznu. Nicmene tak, jak ropa “vysiva” ma svoje zavedeny pravidla a je pro me citelnejsi, nehlede na to, ze dovede bejt pekelne rychla a po par minutach vim, na cem jsem. To me kupodivu dava daleko vetsi pohodu nez bejt v obchodu 15-20 min. Tak asi tak nejak.
Kup si aspon na mesic data a uvidis sam, jestli v tom najdes to svoje.
zdar
pajus

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

… dnes to pro me stalo za backoru. Vsimam si, ze dost casto do reportu jde trh divne se spoustou falesnejch prurazu a jsem rad, ze jsem se dnes nenachytal (15.14, 15.30, 15.32), jen v 17.57 long a SL-pri IN a OUT jsem chytil po -20$ slip. Pockam si az se to utrhne z tyhle divny a silny urovne 95. ... a co ostatni?? jak jste se s tim dnes poprali??

16499

Odesláno

Já dneska 1 vstup 17:08 short, nakonec BE. Po reportu trh neměl sílu jít nahoru, takže jsem vstoupil na silném průrazu 94,50. Po vstupu se mi 3x trh zarazil tick od stopky, pak se rozjel aspoň abych mohl posunout SL na BE, ale dál nepokračoval. Taky mi to dneska moc nesedlo, průrazy moc nefungovaly, před reportem ale neobchoduju takže žádný stres. Dneska mi to přišlo spíš pro FinWin, Slaughter se na korekcích určitě napakoval :-)

Odesláno

pajus,
vidím, ze ten Rh co jsem jednou pro tebe na ukázku zobchodoval ti celkem v některých obchodech vyhovuje ;)
budu o CL přemýšlet, zatím vás budu nestranně sledovat jak vám to tady půjde .
Zatím se mi líbí teorie 3U býci tlačí cenu nahoru-medvědi dolů a kdo tu cenu přetlačí má sílu a dá se očekávat že trh půjde chvilku daným směrem. K tomu dát filter HOD,LOD, logickou S/R sem tam mrknout na VOL a plán je skoro hotovej. Kdyby to šlo tak jednoduše, že? Dík a zdar.
Ať se ti daří! :)

Odesláno

pajus:

- zásadní posílení dolaru vůči euru tohle často iniciuje

- podívej se na forexfactory, Evropa i USA samá špatná makrodata

- to, co jsem viděl v DOMu, byly vysokorychlostní algorytmy jedna báseň - prd volume je pro to ideální (IMHO)

- tudíž, a pro mně zásadně nejdůležitější poznatek z celé věci: nic pro kašpary se stodolarovým SL, jako jsme my
;)

Odesláno

Slušně dneska. Doufám že to někoho nesemlelo. Mě zlákal ten úvodní long, pěkně amatérsky jsem tam nadvakrát vlezl do protitrendu v 15:18 a 15:20, naštěstí jen za -140. Pak už OK, podle plánu short 91.34 v 15:27, PT na 91.00. Je to moc divočina, hodně emotivní dneska. Člověk neví odkud přilítne nějaká megaobjednávka přes 20 ticků, to se špatně obchoduje s těsným SL, už tam asi jen tak nevlezu.

Odesláno

cau slaughter: vitej zpet z dovoleny...uz jsem myslel, zes emigroval
.... predpokladal jsem, ze negativni zpravy (hlavne ze vcerejska) uz jsou davno v cenach.
Dnes jsem otevrel NT okolo 14.00 a koukam na 3U ... ve 14.18 si rikam, ze ceny pekne zarezavaji na 92.81 ale nemuzu predpokladat vyrazny momentum na proraz. Jeste jsem si tak pro legraci pocital SL a PT.
... jo jo, radej se drzet stranou nez se trh uklidni
zdar
pajus

Odesláno

Kde sledujete fundamenty ohledně ropy? Nějaký doporučení na web? Třeba ohledně dneška, zda je někde předem uveřejněno, že bude nějaké důležité prohlášení atd.? Upozornění na zasedání opec ..., Abych věděl, že nemám raději vstupovat do obchodu před očekávanou událostí.

Děkuji.

Odesláno

Zdravim te z dovolene slaughter,

deni na trzich je hodne zajimave, ale ja si pri soucasnych pohybech chodim radeji pro kousek toho trhu, nez - li cekat na nahly obrat. To je posledni dobou ucinejsi strategie,alespon pro mne. Jinak dnes jsem mel v 9.26am et short s pt na 91,05$. Po te jsem byl dceri na kulturnim vystoupeni a tak bez dalsich obchodu na CL. Jen na TF jsem mel jsete jeden obchod na prurazu daily high ve 12.46 et long. Myslim, ze za temi pohyby stoji celkova nervozita v Evrope, predevsim Recko, Spanelsko a nepovzbudive zpravy z USA. Myslim, ze nemusi byt daleko dalsi propad do recese. To jen muj obcny nazor na celkove deni.

Pekny vecer.
romanrak

• Vytvořit...