Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

V pátek jsem byl pryč a vidím, že jsem o nic nepřišel. Dneska pro mě rychlý prachy, v 15:02 vstup na 92.69, v 15:06 na 93.04, oba na silných průrazech SR, oba PT. Já dneska končím, přeju dobré obchody.

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dnes se na Patrii objevila tato zprava "EIA již nebude poskytovat pravidelné informace o vývoji zásob ropy USA. Důvodem je snížení rozpočtu o 14 % y/y na 95,4 mil. USD ve fisk. roce 2011 (Bloomberg)". Ze by nebyly jiz pravidelne stredecni reporty o stavu zasob? Jak to chapete?

Jinak ten pocatecni pohyb jsem minul.

preji mnoho uspechu.
romanrak

Odesláno

... ja standardne prichazim pondelky az pred patou, takze jsem jen registroval se slzou v oku ten neuveritelne krasnej pocatek a opet se mi potvrzuje, ze formace, ktere se tvori uz od cca 14.30 jsou platne k obchodovani a open s nima neudela moc velky coro. Jen tan chybel VOL a bylo by to jak z citanky.
Taky se mi potvrzuje, ze clovek musi bejt pripraveny uz od 1. min v pondeli na peknej obchod.
Pavle, kde jsi vstoupil ... v 15.01 na 92.11 (to by byly presne moje souradnice)??
Dneska uz tezko bude neco zajimavyho
... zpravu na Patrii vidim, nevim, mozna ten reporting prevezme nekdo jinej ??
zdar
pajus

Odesláno

OK jiste se objevi nejaka dalsi informace ohledne reportu. Ja mel short ve 12.20pm ET s vystupem na PT. Pohyb ale razne pokracuje az ke spodni hrane 3h range. Mel jsem vystup na cene 92.53, i tak celkem zajimavy obchod.

Preji mnoho uspechu.
romanrak

Odesláno

pajus: ještě k té úvaze o pokračování směru nastaveného ve 14:30 - loni od srpna do října jsem jel systém, který měl edge v tom, že naopak počkal na otočení směru z premarketu. Statisticky v backtestu to vycházelo jako výborný filtr, obchody taky šly super, bohužel jen do doby, kdy to přestalo platit, a já zase všechno, co jsem vydělal, naházel zpátky do trhu.

Odesláno

to navratil: jo mas pravdu, uvedomil jsem si to a proto jsem mel nizsi pt, do dalsi pozice jsem potom uz na tomto trhu nevstoupil. Na priste se ale budu vyvarovat obchodovat tesne pred expiraci, nedelalo mi to psychicky dobre.

Tak hodne zdaru v dalsi bitve.
romanrak

Odesláno

pajus: jo, počítal jsem korelaci směrů premarketu a hlavních hodin, někdy na jaře, vycházelo to lehce závislé. Ale po předchozí zkušenosti jsem to zhodnotil jako nepoužitelné, podle mě to není trvalá výhoda, na které by se dal stavět systém.

Dneska jsem zadotoval mirus, 3x BE - z toho jsem jednou posunul na BE o tick dřív kvůli nedostaku momenta (kdybych počkal, tak se to zase otočilo před stopkou a došlo by), jednou mě to naopak na tick přesně na BE vymetlo a došlo na PT.

Odesláno

pajus
zdarec, moc těch screenu tady není aní ropáků, ten čítankovej by mně zajímal z 20.6. jestli ti to nebude vadit to sem dát rád se podívám jak s tím tady bojujete ;)
Ať se ti daří!

Odesláno

Zdravim,

mam na rope dnes ctyri vstupy. Hned na prvnim obchode jsem bohuzel posunul ukvapene SL na BE a presne na tick mne vyhodili mou vinou v 9.15am et. Skoda spekuloval jsem na pt 94.05$. Tak to nekdy chodi. Dnesek mam zatim v cernych cislech i kdyz zadny zazrak. Musim si davat vice pozor na ty posunyk BE.

Preji mnoho uspechu!
romanrak

Odesláno

ja dnes jen 1 obchod a okolo 16.45 jsem odjel ... ten 3U, kterej koncil v 17.50 bych nejspis nezobchodoval (nenasel bych Rh s nizkym SL) ... v 19.28 byla krasna sit se SL 70$ ale to uz u toho stejne nikdy nesedim ... tak zas zitra a to uz bude dost reportu rogi: tady na rope je diskuse vic komorni, coz me moc vyhovuje ... spendlim ti sem par screenu. Koukam na tvoje obchody na TF ... ses s tim spokojenej?? zdar pajus

16482

16483

16484

Odesláno

zdarec pajus,
a díky za screeny jinak spokojenej nejsem jaksi jsem se zas zabrzdil, co se týče trhu ropa jak to vnímaš ty s porovnáním s TF a jedeš už LIVE, nebo kdy to skusíš? zdarec

• Vytvořit...