Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska 1 vstup, short v 15:16 na 98.46, PT 98.08. Trh začal stagnovat, na průrazy už jsem nešel (i když by byly celkově v plusu, pořád zvažuju, že bych mohl být agresivnější) a v těch všech možných 3U bych se utopil. Už to zřejmě nebudu pokoušet, za mě dneska spokojenost.

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

... tech 3U tam bylo dnes bohate. Ten tvuj vstup jsem dost zaspal-porad se me honily hlavou vikendovy upravy OP az bylo pozde. Tam bych vstupoval na tom swingu v 15:15 a 98.65 s 1.PT na predesle low 98.34.
Co jsem ale zobchodoval bylo 3U v 16.20 na 98.59 long po predeslem odmitnuti short a intra Rh s 1.PT na 98.81, 2.PT BE+1.
Pak jsem se nechal napalit falesnym prorazem dalsiho 3U v 16.55 ... 2x SL ... a pak dalsi 3U 17.04 98.35 na intra Rh 1.PT a BE ... suma sumarum dnes neco malo nad nulou ... i to je pozitivni
zdar
pajus

Odesláno

Dneska 2x BE na 2 vstupech - 15:33 long 97.57, 16:37 short 97.98. Po bitvě ještě připadal v úvahu 97.46 short v 15:09, který by došel na PT. Oba obchody zhavarovaly na hranici 97.80, pěkně viditelné na včerejším i dnešním premarketu a nakonec i v hlavních hodinách. V obou případech jsem byl na této S/R už na BE.

Odesláno

Taky jsem toho moc nezobchodoval ... ja po 3U a Rh do long v 15.20 ale jen 1.PT a BE, pak opet po 3U v 15.47 ale SL (nastesti tam byl malinkej SL, jinak pred tou SR bych do toho nesel) - k prorazu se schylovalo ale fakt se mu nechtelo a delalo to drahoty.
Dnes v pre-mkt se ve 12.00 dotvoril nadhernej 3U s malinkym SL ... to by ale clovek u toho musel sedet porad.
zdar
pajus

Odesláno

Zdravim vsechny tradery,

bohuzel jsem vcera propasl nadherne prilezitosti na rope, jelikoz byl muj zajem zamereny na trh TF. Pri zpetnem pohledu jsem zalitoval, jaka nadherna prilezitost mi utekla. Ackoliv jsem mel nejaky ten dolar na trhu TF, ropa byla vcera myslim jasny favorit pro toho kdo ji vcera obchodoval. Za vcerejsek se nikdo nepodelil o vysledky na rope. Pro mne zpetne tam bylo nekolik vhodnych vstupu dle meho OS a byly by celkove velice zajimave. No skoda pro mne.
Nastesti stare prilezitosti mizi a nove prichazeji.

Preji mnoho uspechu.
romanrak

Odesláno

Včera jsem u toho hlavního nebyl, před zásobami jsem tam vlezl jen jednou, za BE. Dneska mě to pěkně školilo, buď pohyb bez možnosti nástupu nebo na průraz hned přišla korekce. Celkem 5 vstupů, 3x BE, 2x SL, dneska za -230. Snad ten včerejší sešup obchodníci dneska rozdýchají a zítra zas bude nějaký smysluplný pohyb.

Pavel K.: neměl bys prosím k dnešku nějaký komentář, nejlépe proč tam vůbec nelézt? Díky.

Odesláno

ja tam dnes vlezl jednou a za SL. moc se mi do toho dnes nechtelo, protoze trh jde celkove do strany, ale mel jsem signal spolu s (nakonec falesnym) prurazem 3U a tak jsem sel - veril jsem, ze kdyz trh tlaci dolu, ze tam budou STP a trh se pohne mym smerem.. nevyslo to, ale je to ztrata dle planu - to holt k nasemu remeslu patri..

Odesláno

... nemyslim si, ze snad byl duvod tam nelezt ale umet si vybrat ... pripojuju screen, kde jsou na chlup stejny situace s korekci/ Rh na uvratich 3U (presne o tom pred chvili psal Pavel vedle na vlakne) a hadejte, kterou jsem si vybral k obchodu ... ano, spravne tu s cislem 2. :-( c.1 jsem nezobchodoval ... ta me utekla, jelikoz jsem si pozde nakreslil 3U a nevidel jsem prilezitost c.2 jsem zobchodoval a ouha (ale je fakt, ze jsem to moc uspisil a mel si pockat na dalsi bar) ... SL ... a pak se za par min opakovalo to same na spodni uvrati 3U c.3 jsem nevzal .. podkopana sebeduvera z c.1 a c.2 ... tolik asi "pouceni z krizoveho vyvoje" ... diky Pavle za tvoje dnesni vstupy. Presne vidim, ze jsem tam byl moc brzo. Mam na tebe ale otazku: vidim, ze i standardni reporty, maj vliv na CL (viz dnesni 16.00) ... tyhle reporty ti jsou jedno?? zdar pajus

16432

Odesláno

ahoj ahoj,

ja byl vcera mega bojovnikem na rope...v posledni pul hodine jsem nastrilel tolik stupido obchodu, ze me to moooc bolelo. Jak jsem videl vcerejsi prubeh::

prvni pulhodina nastolila range pro cely den a z meho pohledu bylo nejvhodnejsi brat signaly z HOD a LOD smerem dovnitr, ale cena ve stredu dorazila do rozpeti gapu 95,03 - 93,26 ( viditelny na dennim, tydennim grafu), coz nakonec posunulo oblast pro signaly z HOD na cenovou uroven kolem 95,00 , kde jsou viditelne silne reverzy do shortu. Dalsi silnejsi cenova uroven byla kolem OPEN = vcerejsi CLOSE 94,82 , takze moc prostoru opravdu nebylo, alespon ne pro muj system. z pohledu 30 min grafu se cely den formoval trojuhelnik? Nejsem si jisty, jestli to tak je, moc jsem tuto formaci nikdy nestudoval..dnes jsem se jeste na prubeh premarketu nedival, ale i ten nam mozna naznaci, jestli se neco bude dit :) .

R.

Odesláno

Díky všem za komenty, to "nelézt" samozřejmě bylo myšleno s nadsázkou, i když ze zpětného pohledu to aspoň pro mě trh rozhodně nebyl, ještě jsem z toho vyšel docela zalevno.

Pajus, ten první vstup jsem taky nezachytil, 3U byl sice jasný ale nějak nejsem schopen mechanicky pojmout rozdíl mezi normálním tikáním úsečky a ross hookem nebo nějakou jeho modifikací se stejným významem.

Druhý vstup měl před sebou 2 silné úrovně, ten jsem ani nezvažoval. Na tom prvním extrému bylo překonání high v 15:19 odmítnuto, v 15:39 už to ani nedolezlo, mám nakoukáno že to bývá známka slabosti a trh pak už nahoru nejde. Z premarketu byla jasná 95.5.

Třetí vstup jsem nebral, už to na mě byl moc chop, nějak jsem z toho nedokázal vyčíst jestli trh bude pokračovat v range nebo jestli to teď už prorazí. Po předchozích neúspěšných vstupech jsem čekal na přesun na jinou úroveň a tady už nevstupoval, samozřejmě jsem si odfiltroval profit.

Pavle K., nemoh bys to prosím nějak přiblížit, kdy už je to pro tebe platný RH? Třeba návrat do půlky úsečky, do nějakého poměru mezi vstupem a stopkou nebo něco v tom smyslu? Nebo třeba silný protipohyb, který když bude odmítnut, tak je pravděpodobnější pokračování trendu? Všechno z toho mi někdy funguje a někdy ne. A jestli ještě můžu jeden dotaz - proč jsi nebral long 95.05 v 15:26 - to přece obvykle bereš jako mini 123, ne? Byl ten pokles předtím na tebe moc silný?

Jinak jen pro zajímavost dneska jedu přesně měsíc live PA na ropě, čistý zisk $1028 na kontrakt. Ne že by to byla nějaká hitparáda, ale snad to co dělám dává nějaký smysl. Velký dík hlavně Pavlovi K. za trpělivost při vysvětlování a za ukázání cesty.

Odesláno

.... ja uz dnes koncim. Trh se nejspis vycerpal v pre-mkt a ted uz se mu nikam nechce.
Ja po open 15.02 short - 1.PT a BE, pak se utvoril 3U presne v 16.00 ale tam jsem nemel zachytny bod na vstup a hlavne intra denni SR 93.70 byla silna a blizko
zdar
pajus

Odesláno

... tak preci jen jeste po tom big 3U, IN 17.01 na proraz micro SR (takovyhle micro SR mam nejradej-tam se da cekat dost nahromadenejch STP) ale pomohlo to akorat tak na 2 bary cekal jsem trochu vetsi momentum. Jen tak tak mi to dolezlo na 1.PT a kdyz jsem videl jak to skoro umira, tak jsem snizil SL tesne nad tu mini korekci na 93.32 a tam byl pak vyplnenej. Aspon, ze jsem ukoncil tyden peknym obchodem dle OP.
peknej vikend.
pajus

• Vytvořit...