Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pavle, verim, ze to musel bejt pro tebe tajfun ... dneska se ty tickovy SL dost nakupily a to musi s clovekem pekne zacloumat... jenze ty to do konce tydne jeste dozenes.
Po tom uvodnim obchodu jsem uz pak musel odejit a kdyz to tak rekapituluju, tak bych vzal 17.03 za 100.74 a jelikoz mam porad 1.PT +100, tak bych tam byl aspon s tou stovkou (2.PT na BE, jako ty) a na konci velkeho 3U, kde by me to o tick vymetlo uplne stejne.
Pak tam vznikl dalsi 3U, kde bych uz long nesel (po 3250 $ up) ... jedinej moznej byl v 19.31 na 101.49 short na PT 101 (coz je flip uroven predesleho IN) ale v tu dobu uz u toho stejne nesedim.
tak zdar zitra
pajus

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavle, tak to je docela peklo, nezávidím. Já dneska 1x SL -80 (15:19 short 101,43, špatně jsem určil swing pro SL), 2x BE (15:23 short 101,41 na tick vymeteno, a 16:54 short 101,32). Od toho třetího vstupu jsem si docela sliboval, velký 3U, silný průraz, no nepřišlo. Po 3 vstupech končím, počkám až trh stráví ten pohyb ze včerejška. A zatímco to píšu, vidím že by přišel profit do longu. Člověk fakt nic nedostane zadarmo.

Odesláno

To se holt stava, ale ani dneska to neni zadna slava. Jeden short, be a pak jsem sel do longu o 2 ticky zasahnuty SL a ted to frci UP. Pro tyhle pripady mam PT 1000 USD s nejakymi posuny SL, tak doufam, ze to nedojde na 102,74,to by me uz vazne mrzelo, protoze jsem tam byl se 7 kontrakty..
Tak ne, vystoupil bych teď na 101,98. Aspoň že tak.. :)

Odesláno

Ke me byl dnes trh stedry (bohuzel ne vzdy) ale urcite si to zase nekdy vybere zpet.
Ja jsem nastoupil hned po open v 15.04 a 3U na 101.40 s PT na HOD (101.70) a pak v 15.30 short po 3U na 101.36 s PT na LOD 100.80 a byl jsem vyplnenej na PT s 1 tickovou rezervou, takze jsem stesti uz dal nepokousel. Tim jsem definitivne dnes preklenul DD z min tydne, kdy jsem navic porusoval plan, takze mi to 100pro patri.
at se dari
pajus

Odesláno

Pajus: pěkně, v tom druhém vstupu jsem byl taky, jen jsem přitáh na BE a to se mi vymstilo. Kde a proč jsi prosímtě v tom prvním vstupu nastupoval na 101.40, já tam vidím jen dlouhou úsečku, nic neproráží, bez korekce...něco jako mini RH bych viděl na 101.43.

Odesláno

Teď si rekapituluju obchodování za poslední tři týdny a vycházejí z toho zajímavá zjištění. Od 20.5. mám 23 obchodů s 1 kontraktem, čistý zisk $835. Co mě docela dostává je, že kdybych obchody neřídil (je slabý moment, radši to zavřu; teď se to určitě odrazí, tak radši přitáhnu stopku; teď to jede, tak půjdu pro vyšší PT...asi to známe všichni) a jel tupě podle plánu, tak mám zisk téměř přesně dvojnásobný. A to i když započítávám i emotivní vstupy mimo plán, naštěstí jen 2 za $250. Vzorek je samozřejmě ještě malý, ale myslím že i tak je interpretace výsledků jednoznačná, jet podle plánu, nic nevymýšlet a do obchodů nešahat.

Odesláno

navratil: zatim se nepovazuju byt na takovy urovni abych tu mohl davat rady ... :-)) , ale spis zopakuju, co tu zaznelo od panu Pavla a slaughtera prave na tu samou moji otazku asi pred mesicem (mozna okolo strany 25 ve vlakne). Viditelny Rh tam neni ale je 100pro ukryty v ty vstupni svicce ... rozbal si napr. 10s graf a uvidis nebo si vsimej, jak tika ten vstupni bar. Taky jsem si rozbalil 10s tf a koukal ... ne vzdy tam to Rh nastane (to kdyz ma thr takovy drive, ze to vystreli ihned po open) ale vcera se prave toto odehravalo ... mozna pres 30sec se bar drzel do cca 101.36 a furt ne a ne jit dal a to je prave to intra min Rh (mel jsem tam asi 20$ slip). ... jeste prikladam vcerejsi screen at se dnes dari pajus

16392

Odesláno

... tak jsem chytil zivotni slippage ... -90 $ !!!! ... STOP v 15.15 na 100.45 (1 tick pod SR a vyplneno na 100.36) a pak i smulu, jelikoz nekdo volal a tak jsem obchod uzavrel a pak se koukal, kam az se to vydal ...
budu se muset kouknout, jestli do takovyhle sit nevstuppovat jeste driv ... byl jste tam nekdo se mnou??... jak vam to dopadlo??
pajus

Odesláno

Já tam byl dřív, měl jsem slip jen 40, ale už jsem chyt i 80. Není to až tak vzácnost, hlavně na takových evidentních úrovních. Tenhle vstup dojel v klidu na PT, další short v 15:46 na SL a pak už jsem trubka nevzal short v 15:56, což by byl zase PT. Sice dneska +60, takže žiju, ale zas tak spokojenej nejsem. Teď už končím, dojelo to fakt daleko, teď už to spíš bude chopovat, zbytečný risk.

Jo a ještě k tomu včerejšku, já tam právě RH neviděl ani na 5sec. To už mi přijde že vstupuješ na normálním tiknutí úsečky, což samozřejmě netvrdím že je špatně, ale asi to není RH v tom smyslu, že by tam měly být naskládané příkazy, které trhu udělí další momentum. Ale hlavně když to funguje.

Pavel s jeho dalekonosnejma PT si to dneska vychutnal, a zahojil ty ztráty ze středy, což?

Odesláno

zdravím ropáci, čistě technicky jste z mého pohledu dnes po 15.h vstupovali do již řádně rozjetého trendu a spekulovali na proražení low dne ze včerejška a nebo v tom byl z vašeoho pohledu nějaký jiný popud? Podle grafu bych za mě zvažoval spíš vstup už kolem 12:00. Ale chápu, že to každý vnímá a vidí jinak, na čemž není určitě nic špatného :)

Odesláno

dillinger:
- ciste technicky mas pravdu
- ciste technicky bych u toho musel ve 12.00 sedet
- a ciste technicky bych musel obchodovat dle OP taky mimo "uredni hodiny" ropy
- u me to opravdu byl plan na proraz silne SR ( a byl spravnej), ktera se tahla uz od stredy a navic me to vysilo vzor, kterej obchoduju
Kde jsi byl dneska ty??
pajus

Odesláno

No hádej kde asi tak, v zaměstnání přeci :) Takže jsem to zhodnostil opravdu jen čistě technicky podle znázornění ceny. Ano, bylo to mimo úřední hodiny, takže by do toho musel jít člověk s vyšším marginem, ale v poslední době udává směr na ropě hodně dění už během evropské štafety, pak už se dost často naskakuje do rozjetého vlaku.
Jinak nemám důvod nikoho v ničem odrazovat, ať každý traduje po svém, jen jsem chtěl poukázat na můj pohled na dnešní pohyb na ropě :D

Odesláno

Dillinger: Prosímtě, ty ropu obchoduješ? V čem spočívá tvůj systém, že ti pomáhají ty analýzy, které sem píšeš? Mimochodem, to s tím overnight marginem je blbost, ověř si, kdy se aplikuje.

• Vytvořit...