Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Pavle, to (16.38) jsi si musel projit tim peknym poklesem ... nic pro me ... koukal jsem na tvuj dnesni graf z TF - klobouk dolu, ja bych takovyhle 3U ani nehledal a uz vubec neobchodoval. Pro me to byl spis krasnej 123 s 1.Rh.
muzu se zeptat, jak jsi myslel vcera "... cim je 3U delsi a dele se formuje, tim delsi vstup" ... nerozumin co znamena "delsi vstup"?? dik
zdar
pajus

Odesláno

Můžete mi prosím vysvětlit, jak jste došli k RH po 3U v 15:08? Takhle zpětně si samozřejmě ty čáry nakreslím, aby to vyšlo, ale fakt to tam na první pohled nevidím. Přijde mi, že takových útvarů na pár úsečkách během dne vzniká plno, třeba kolem 16.06-16.11. Díky.

Jinak ten short jsem bral hlavně jako silný průraz 98.50. Na ropě to fakt vychází pěkně a ukazuje to na další pohyb, na indexech by se to asi obchodovat nedalo, tam je naopak pravděpodobnější korekce. To že to byl RH po 3U jsem bral jako bonus.

Odesláno

navratil, sice to nevypada uplne zretelne jako 3U, ale ten vyznam je stejny. Dlouha usecka, v ramci ktere dochazi k zahustovani ceny - nasledny pruraz a vznik RH. Ale tyto ne prilis jasne utvary beru pouze po otevreni a po vyhlasovani zasob, kdy ma trh nejvetsi dynamiku.
Jinak na tyhle silne prurazy se teda musim podivat, abyste na nich nesbirali dolary jenom vy.. :)

pajus, spatne jsem to napsal, myslel jsem delsi pohyb.

Odesláno

Předem se omlouvám, protože se to už asi někde řešilo nebo je snadný to najít, ale zkoušel jsem a nenašel.

Prosím Vás Pavle K. nebo kdokoli jiný, jak se provádí v Ninjovi to zhuštění svíček k sobě?

Díky moc,

Vašek

Odesláno

Pavle, snad abych splatil aspon castecne, co jsem od tebe odkoukal, tak pripojuju jeden screen ohledne toho vstupu 3.6. (jak jsme si s navratilem notovali). Radej beru tyhle vstupy do shortu ... lidi jsou spis pesimisti, takze propady jsou duslednejsi a o to delsi a primocarejsi. Ta sit je naprosto ukazkova (ale pozor tyhle sit nejsou casty), protoze je jednoducha a jedna se v podstate jen o par baru. Napred se ne moc pekne vykresloval 3U/TR, kde bys ty nejspis nastoupil na prorazu. Pro me je klicova ta krasna dlouha (zatim nejdelsi) svicka po vetsi korekci v 17.40 a hned po ni male zavahani (v podstate Rh). Na vyznaceny modry carce bych vstupoval. Pokud se budes ridit tvyma kulatyma urovnema, tak mas k nejblizsi 540 $. tak zdar pajus

16364

Odesláno

Tušíte někdo co se děje? Dneska to teda balím, nerad bych aby mě to semlelo. Jinak by zase vyšel průraz na 99, ale SL mimo limit a hlavně neznámé chování, takže beze mně. Co vy, vyvezli jste se?

Odesláno

... my o vlku ... zrovna jsem pred chvili psal, ze radej beru ty "laviny" do shortu ... takze jsem ten long nevzal (stejne bych musel mit skoro 200$ SL, coz uz neberu) ... od potenc vstupu na 99.32 prostor byl az na 99.80. Stejne ale ty bary s dlouhejma knotama moc duvery nevzbuzovaly.
... takze tak nejak ;)
vzhuru na 3U
pajus
P.S. ja na 98.61 ale tim, ze to nemelo stavu (momentum, tak man end +10 $), takze jsi dal SL 1 tick pod IN
ten opec to nejspis bude ... cekal jsem spis reporty v 16.30 ale ty uz s tim nejspis nic moc neudelaji

Odesláno

pajus, ja takhle moc obchody neridim. Klidne si to mohlo udelat jeste jednu korekci pred tim poslednim vetsim swingem na 98,69 a pak jit up. Tyhle obchody porad zamrzi, i kdyz ten nasledny long nebyl vubec technicky, ale fundamentalni. V normalnim pripade to mohlo byt zase jinak.
Uvidime, treba zasoby podpori dalsi rust nebo, pokud budou o dost vyssi, muzou tuhle long hysterii zase vratit na zacatek. No a treti moznost je, zes dit uz nic nebude.. :) Jsem zvedavy. Rad bych si z ropy dneska neco odnesl, kdyz se mnou takhle vymetla. Samozrejme v ramci OP.. :)

Odesláno

Pavel K.: Tak jsem tě odhadl dobře, říkal jsem si jestli tam jsi a jestli tě to fakt vzalo na tick přesně...tak to opravdu zamrzí. Na mě tyhle 3U už vyžadujou moc velkou kreativitu, i když to evidentně funguje, tah do longu je poměrně zřetelný :-).

Odesláno

Ono po tom otevreni neni spatne ty pravidla, jak by mel 3U vypadat, trochu povolit. Pokud se ihned cena zahusti a pak ukaze nejaky smer, tak ma takovy vstup pekny potencial..
Jinak ted na CL pekny 3U, tak uvidime.

Odesláno

Přesně jak říká Pavel K., klidně se za pár minut můžeme dočkat po vydání DOE sešupu, nakoupeno je vysoko ažaž, tak když to vyšší zásoby podpoří, není problém být během chvíle opět níž :) Tak se držte!

Odesláno

Pavle, ja naopak obchody takhle ridit zacinam z jedinyho duvodu: kdyz vstupuju, tak s ocekavanim momenta, ze trh bude zive konat (jakymkoliv smerem) a pokud ani po 4 min se vubec nic nedeje (v rozmezi 50$), tak se podminky meho vstupu a ocekavani vs realita radikalne zmenily a pak uz to je z meho pohledu loterie. I kdyz jsem mel SL 2 ticky pod tebou (98.50), coz znamena, ze by me to nevymetlo, tak nelituju - tam slo, jak jsi sam rekl - o fundamenty a ne o tech. anal. Tesi me vic, ze jsem dodrzel OP nez tech xxx $.
Koukam na 3U ale ani reporty s tim nic neudelaly. Uvidime, jak se 3U bude vyvijet dal - bohuzel musim odejit a tak to jen zhodnotim po prijezdu.
zdar
pajus

Odesláno

Tak dneska sem zas po nejake dobe musim dat screen, abyste nerekli, ze komentuju jenom ziskove obchody. Dneska je to navic obzvlast poucne.. 1. trade - o tick SL, pak oba PT 2. trade - o 2 ticky SL, pak BE 3. trade - o 2 ticky nedosel na PT, pak BE 4. trade - o 2 ticky Sl, pak PT + na TF o 4 ticky nebyl PT, pak BE a pak se na nej trh dosplhal. Rozdil mezi tim, kdybych mel vetsi kliku vs. nynejsi situace - nekolik tis. $$$. Dneska jsem lehce rozhozeny. Navic jsem kvuli tomu skoro na 0 tento tyden.. Doufam, ze se vam ostatnim darilo o neco lip.. :) Mne osobne se takhle nahromadene obchody na tick staly vubec poprve.

16370

• Vytvořit...