Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Pavel K.

mel jsi pravdu zajimave to bylo, ale ne pro mne. Nejak jsem nepostrehl informaci o zasobach, tak jsem sice videl silny pruraz z big 3u, ale tim ze jsem nevedel co se deje, nevyuzil jsem tento fundament, ktery dle meho nazoru celkem silne podporil pokles. Tak na rope dnes - 50$ namisto tucneho vydelku. Uz jsem si ulozil kalendar, kde jsou dle meho nazoru vsechny zasadni makrodata. Ani na TD Ameritrade a ani na Patrii jsem zminku v kalendari makrodat o stavu zasob na dnesni 17.00 nevidel. Mnel jsem za to, ze to bylo jiz vcera.Moje chyba.

Stare prilezitosti mizi a nove se objevuji.

romanrak

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

romanrak: DOE mělo být nejspíš včera, ale kvůli svátku v pondělí se to posunulo.
Jinak dnešní zásoby jedno pomohly současnému, hodně negativně nakloněnému sentimentu a poslaly cenu ropy dolů (a vlastně nejen ji) :) Zásoby jak ropy tak benzinu byly mnohem větší než se očekávalo, a to je rozhodně špatný signál!!

Odesláno

jinak cena ropy by mohla směřovat až k oblasti kolem 97,50, což je silný support tvořící se od května. ESko by se zřejmě mohlo pokusit atakovat support na 1300 a stáhnout tak i ropu ještě níž, no uvidíme ;) EURUSD ale koriguje nahoru, uvidíme jestli to na nás jen nehraje před sešupem dolů :)

Odesláno

Na mě dneska moc rychlé, navíc jsem si včera vybral slabší chvilku a naházel do trhu $250, takže dneska hlava trochu pracuje. Napřed mi utekl vstup v 15:03 na zaváhání na S/R (váhal jsem déle, než trh), pak jsem po průrazech 3U v 15:45 a 16:18 nějak neidentifikoval vhodný vstupní bod. Ale aspoň jsem ty 3U viděl :-). A pro jistotu jsem radši nevzal long na 99.04 v 15:48. Snad se dám přes víkend dohromady, doufám že vy ostatní jste na tom líp.

Odesláno

Ja dneska jeden vstup, bohuzel jsem byl vytreseny z pozice a pak sla cena, kam jsem potreboval.. :) Nevadi, vcera jsem se na 3U svezl. Jinak ten vstup v 99,04 by byl uz dost velky nahaneni ceny, po takovem pohybu mohla klidne vzniknout nejaka korekce, dobre, zes nevstupoval, podle meho.. Jinak 250 na rope nejsou prece vubec zadne penize, lehce se dostanes do zisku i s jednim kontraktem.. Hlavne, jestli bylo vse podle OP.

16309

Odesláno

Pavle, oba nas to vyslpouchlo na tom samem miste (98.71 v 15.35) - v mem pripade o 1 tick. Pak jsem si zakreslil 3U s horizont linii na 99.59 (bar v 15.49 s presahem az na 99.68 jsem bral jako setrvacnost toho pohybu)- IN v 16.18 na 99.60 (1.PT a 2.k. opet o 2 ticky ven na SL)
... dnes me psenka nekvetla.
peknej vikend
pajus

Odesláno

Pavel K.: Mě kupodivu takové vstupy jako na 99.04 dneska vycházejí dobře - pokud má trh předtím silný tah, tak si zpravidla ještě aspoň kus popoleze. Nedá se jít pro moc velké RRR, ale je to naprosto primitivní a úspěšnost je slušná. A těch 250 je sice relativně málo, ale jedu jeden kontrakt a nebylo to podle plánu, z toho jsem rozhozenej nejvíc. Je jasný, že pro tebe je to pakatel, když tam tak v klidu nasypeš 2k :-), pro mě bude těžkej boj s hlavou dostat je zpátky. Ale díky tvým radám už mám snad aspoň funkční systém, teď už ho jen dodržovat.

Odesláno

... ja bych se priklonil k navratilovi (namas taky nejaky krestni jmeno?? -je to lepsi oslovovani :-) ) na tech 99.04 jsem dal asi o 1 sec pozde prikaz a tudiz uz nebyl vyplnenej a cil byl jasnej (99.60)... me tyhle vstupy taky vyhovuji, navic se tam tvoril krasnej Rh s malym SL kolem 100$. Vsimam si, ze takovyhle prudky pohyby jsou prave rozdeleny na nekolik casti (2-3), kde to udela korekci formou Rh (na rope) a pak stejnou razanci to pokracuje. Pokud se takova sit odehraje pred 1/2 planovanyho cile s rozumnym R, tak nevaham (pokud to teda neprosvihnu, jako vcera :)
... vcera jsem mel fakt spatnej den ... pres tyden jsem neco posbiral a vcera zas odevzdal ... bohuzel chybama mimo plan... dnes se snazim si to kriticky rozebrat a musim rict, ze tam bylo dost chyb (bohuzel jsem taky nemel v zacatku stesti s2x vymetenim SL o 1tick - no ale s tim se neda pocitat v OP ;) )
.... tak at je zacatek tydne lepsi
pajus

Odesláno

Tak jsem tyden nezacal uplne nejlip (cum net -90$) ale na hlemizdi tempo fakt nervy nemam. Napred 3U v 16.39 ale daleko jsem se nedostal a pak na 3U v 17.05 po Rh s cilem na 100 (HOD) ale fakt jsem cekal trochu vic momenta ... ukoncil jsem to po 17 min, kdyz se to horko tezko doplazilo k 1.PT.
dnes konec
zdar
pajus

Odesláno

Já na to včera spíš koukal. 3U ještě nemám úplně v oku, takže jen cvičně jsem si říkal, že bych vlezl na 99.39 long v 15:10, 99.72 short v 15:44 a 99.05 long v 17:05. Ten 16:39 byl proti low premarketu, nebral bych. Taky se to tam zarazilo. Jinak live 99.63 long v 15:13 a 99.43 short v 16:08. První BE, vyhmátli mě přesně na tick potvory, druhý PT.

Odesláno

Dneska jsem pokračoval v nakoukávání 3U, ono to asi fakt funguje :) Short 98.46 v 15:46 live (páteční charita je napracovaná zpátky) a long 98.71 v 16:38 sim, tam jsem si nebyl úplně jistý jestli čtu trh správně. Kupodivu obojí PT.

Odesláno

navratil, ten long byl ukazkovy, take jsem ho sel. Short byl na me uz hodne ujety. Obzvlast, kdyz se podivas na velikost toho 3U. Vetsinou je to tak, ze cim je 3U delsi a dele se formuje, tim delsi vstup. Osobne uz tohle povazuju za ujete, nechci riskovat moznou vyssi korekci.

Odesláno

Ja hned v uvodu 15.08 po 3U na 98.79 ale trochu spatne jsem si naplanoval PT, takze jsem se si pokratil vyhru o 200$ ... short jsem vynechal (v tom jsem svoje 3U nevidel) a ten long taky - sel bych proti formujicimu se obrimu 3U a tam jsem videl potencial jen cca 200 $ (nebo je to dobra sance nasypat tam vic kontr a jit si na 98.90??).
at se dari
pajus

• Vytvořit...