Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ja jsem dneska sel jednou na pruraz toho 3U do longu a skoncil na BE a podruhe jsem sel na RH do toho shortu. S casti kontraktu jsem vystupoval az na 100. Nechci tu uz davat tolik screeny, prece jenom je to z casti i moje know how a myslim, ze jsem toho tady uz ukazal docela dost. Navic to bez vsech moznych doplneni nema ani smysl, protoze ruznych RH je tam mozne najit spousta..
Ale treba by mohl pomoct nekomu jeden "filtr", ktery mam take ve svem OP. Pokud je trh po otevreni rozkmitany a nema jasny smer, tak neni dobre brat 5 minut pred otevrenim akciovych trhu prurazy. Casto byvaji falesne. Tato situace nastala i dneska (viz. falesny pruraz mini RH po 3U kolem 15.27, 15.28). Ropa casto ceka na otevreni a necha se prvnich par minut "vest".
Trh je trochu jiny, ale stale dobre obchodovatelny. Jen je dobre se koukat na mista, kde vznikalo congestion v premarketu a tam byt obezretnejsi. Je jasne, ze to nebude jako v to obdobi, kdy byl denni range pres 3 dolary, na to jsem ale upozornoval hned, ze je potreba si na to moc nezvykat. :) Ja moc vstupy na swinzich neberu, takze mi ta rozkmitanost zase tolik nevadi.
Vcera jsem do toho longu nakonec nenaskocil, protoze jsem nemel signal. Resp. mel jsem, ale skoncil jsem na SL a pak sel trh mym smerem. Stejne by z toho ale nic nebylo, protoze jsem byl rozhodnuty drzet do 105 a dneska bych skoncil na BE.

Odesláno

Pavle,
vcera jsi nastrelil opet takovej peknej "hint" (ohledne smeru CL vs.indexy) po otviracce ... diky, tohle me prave posouva dal.
Obcas si toho vsimam taky a tak jsi me potvrdil, ze je dobry to vest v patrnosti. Dneska se myslim vytvorila podobna sit. CL se vydalo dolu (na swingu v 15.10 jsem nastoupil po odrazu od SR/kulaty 101 @ 100.9 a manualni vystup v CG @100.7 jelikoz to nikam nevedlo) a pak preslo v CG ... a prave v tom CG ropa cekala na open indexu. TF pred open udelalo 3U a pak oba ruku v ruce smerovaly nejakou dobu plizive UP jako kdyby se ohlizely jeden na druhyho, co kdo udela.
Porad se na rope najdou zajimavy sit ale je fakt, ze je TF daleko citelnejsi. To, co ropa delala mezi 16.05-16.50 je fakt pakarna. To TF uz v 16.25 vedelo kam jde.
Ja dnes konec.
Peknej vikend vsem.
pajus

Odesláno

to Pavel K

Tu fales v 15.27 jsem prave shortoval a samozrejme SL, potom jsem sel long v 15.35 a pocital jsem pt na 101.425 kam to bohuzel nedoslo a tak mirny profit na 101.25. Bohuzel jsem nemel umisteny sell stop short na pruraz toho big 3u a tak jsem se snazil vstoupit az pri korekci v 16.08, tam mne bohuzel dostaly presne na SL a tim jsem pro vcerejsek koncil. Jinak dnes mi to nedalo a po jednom ztratovem obchode long jsem v 17.26 shortoval na cene 100.475 s vystupem na pt 100.125. Jinak tve screeny a celkove i prispevky jsou casto velice dobre a myslim pro leckoho i poucne. Jak jsem psal vcera budu se zamerovat vice na trh TF, ale pokud bude v rope nejaka neprehlednutelna prilezitost jako dne podporena mojim OP, nepohrdnu. S tim filtrem mas pravdu.
Tak mnoho preji mnoho uspechu vsem.

romanrak

Odesláno

Nějak to tu umřelo, tak pro oživení dávám svoje dnešní vstupy, live.

15:20 Long 102,59 - BE díky 3 tickovému slipu
15:52 Short 102,35 - BE
16:08 Long 102,10 -$150 díky přesvědčení (a samozřejmě PA signálům), že teď už to otočilo - neotočilo

Pak jsem to vzdal, jednak kvůli chopu kolem 102, jednak jsem jasně viděl, že dneska bych tam jen naházel další peníze. Dneska musel vydělat každý, kromě mě :-). Pokud budete mít chuť, prosím o komentáře.

Pavle K., jak to máš prosímtě se slipem? Já na jednom kontraktu běžně 1-3 ticky, jak to máš při větším počtu? Mě to tak jako trochu narušuje MM, tak velké skluzy jsem nečekal.

Odesláno

... vsichni uz opustili ropu?? nebo je tu jeste nekdo?? mel jsem jen 1 obchod a to hned v uvodu dne ... pak me tak trochu utek v 15.50 short (delal jsem si poznamky) a pak uz bych nedostal peknej signal ... mimochodem, vcera 4 obchody s konecnym uctem -140 $ (par chyb) ... po ocku jsem sledoval i TF... to byl dost vyjimecnej denni pohyb, kterejch moc neni ale pro me 100pro signal nebyl (max 15.57 a 16.09) at se dal dari pajus

16294

Odesláno

navratil Napsal:
-------------------------------------------------------
> Nějak to tu umřelo, tak pro oživení dávám svoje
> dnešní vstupy, live.
>
> 15:20 Long 102,59 - BE díky 3 tickovému slipu
> 15:52 Short 102,35 - BE
> 16:08 Long 102,10 -$150 díky přesvědčení (a
> samozřejmě PA signálům), že teď už to otočilo -
> neotočilo

vrátil jsem se z divadla a moc jsem se těšil až se vrátím a podívám se kam až to spadlo ;) Ropa to dnes ustála na psychologickém supportu 100. Ideální vstup jak píše pajus kucera kolem 15:50 v oblasti 102,30.

Jinak se dívám na ten tvůj druhý vstup a je mi záhadou že jsi to neustál a nesvezl se mnohem níž?! :S To byl přeci dalo by se říci ten zlomový okamžik, pak už to šlo jen dolů. Koukám do rangebars, tak odhaduju že to podle tvého vstupu mohlo jít jen pár ticků proti tobě, maximálně 10, no ne?
Jinak dnes hodně zajímavý den, indexy padaly, ropě se ze začátku ale moc nechtělo ale taky to nakonec neustála. Vše bylo podpořené fundamenty, co dnes mohlo vyjít tak bylo špatně :o) Ale eurusd se držel neskutečně dlouho opačným směrem, dolar ne a ne posílit!

Odesláno

Ropu jedu samozrejme porad. Ja mel pouze jeden vstup long, ten pajusovo 1. vstup, pak jsem sel jeste jednou short na TFku..
Ja mam prumerny slip do jednoho ticku. Max. 10 kontraktu podle velikosti SL, zatim :). Vstupy stp prikazem, vystupy STP nebo LMT pro PT, broker Mirus futures.

Odesláno

Zdravim, ropu jsem vcera neobchodoval a mohu tedy jen zpetne uvect jak by to mohlo u mne dopadnout. Vcerejsek jsem venoval trhu TF. Prikladam i screen jak jsem to zpetne videl ja. Preji mnoho uspechu. romanrak

16297

Odesláno

Dillinger: mám nastavený opatrný MM na ochranu kapitálu, takže brzo přitahuju na BE. Jinak by jel trh jen 2 ticky proti mě, ale to dopředu nevíš. Dokud nepojedu víc kontraktů, tak se budu soustředit hlavně na malý počet ztrátových obchodů.

Odesláno

Pavle,
chtel bych se vratit k tem vstupnim slipum, se kteryma posledni dobou neuveritelne bojuju ... napr vcera: pockal jsem si na idealni 1.Rh a zadal buy STP 102.42 (pravy tlac mysi+polozka buy STP) a se 2 kontr. jsem byl vyplnenej az na 102.48, jelikoz me lavina vyplnujicich se prikazu smetla o tech 60 $ vys. Nastesti presne toto bylo i u PT, takze se to vcera nastesti navzajem vykompenzovalo ale casto to tak neni. Pokud budu verny Rh a dal na ne vstupovat, tak je to neco s cim musim pocitat?? Tvuj slip 10$ by znamenal, ze vstupujes v trochu jinou chvili, nez na primy proraz Rh??
Pro doplneni ja jsem u IB a mam sim ucet (mozna, ze prave sim ucet muze byt pricinou?? nebo IB??)
Diky - budu rad za radu, jak z toho ven.
pajus

Odesláno

pajus, pokud jedes sim, tak to samozrejme s realem nema nic spolecneho. Kazdopadne ten tvuj vcerejsi vstup, pokud byl na tom RH mel byt o tick drive. Ja vstupoval na .41 a nemel jsem slip ani tick, pak uz me prave ten naval stp prikazu vyvezl na rychle posunuti na BE u kulate SR a jenom cekani na 1.PT (a pak BE.. :)). O to prave jde snazit se nastoupit drive, nez je cely 3U prorazeny (pokud to jde) a pak te ty stp prikazy, ktere visi nad ostatnimi nohami vyvezou hned vyse..
Ja vstupuju klasicky tak, jak jsem tu uz nekolikrat ukazoval, 1 tick nad formaci.

Jinak dneska podobny vyvoj jako vcera - zatim vstup long v 15:17 na 100,38 se SL 190. Na PT jsem dosel pouze s 1. sadou, pak BE+10 ticků. Ted uz cekam az do vyhlasovani.

Odesláno

Pavle, dik ... myslel jsem, ze prave ty 2 ticky jsou tak akorat aby z toho nebyl falesnej proraz. Ale je fakt, ze prave proto, ze to Rh bylo naprosto ukazkovy (malinky SL), tak tam cekalo spousta prikazu a dalo se to cekat. Tudiz vstoupit o +1tick je logicky.
... ja dnes nic, po vcerejsku ani necekam neco velkyho ... koukal jsem na tvuj uvodni ale SL je pro me moc
at se dari
pajus

Odesláno

ano, ano 3U se krasne vykreslil a byl to ale poradnej fofr ... zacatek jsem pochopitelne vynechal ale vstoupil jsem po zabubnovani zespod na 100 na 99.72 (17.06) a konec na low dne 99.26 (17.13) ... mohl jsem te tam nekde videt?? :) ;)
... taky jsem pak sel na TF do short ale nejak jsem zapomnel, ze to neni ropa a ze dela hluboke swingy :) ... takze mensi SL a pak sup dolu na planovany PT ... :) :) ... no jo, priste s tim musim pocitat
... ja uz dnes konec
mejte se a zdar a silu
p.s. slaughter si snad na dovolenou nevzal pocitac, ze se nehlasi??
pajus

• Vytvořit...