Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj zdravim vsechny tradery,

mnoho lidi tady na chatu si stezuje na IB data, ja mohu rict ze IB uzivam jen pro obchodovani protoze maji dobre ceny jak na futures tak i equity a take je velice dobry execution, tak tez uzivam "Stock Scaner", jeich grafy ale neuzivam to je neco strasneho, na grafy uzivam TOS od TDameritrade a nebo primo od TOS, jako backup grafy uzivam MBtrading protoze TOS ma nekdy problemy a to hlavne po update, TOS mam rad pro jeho customize moznosti (thinkscript) a take pro obchodovani opci, myslim ze je to jedna z nejlepsich opcnich platform, velice dobra je tez pro testovani (onDemand ) kde si muzu pustit market kdekoli 6 mesicu zpet a testovat.

Vsem preji uspech a jak se rika "Happy Trading Everyone"

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

RomanTrader:

Problém je, že TOS neotvírá nové účty, tudíž na opce je IB asi (dle mých informací) jediná běžně dostupná možnost - ptal jsem se svého brokera v Infinity a taky neznal produkt, srovnatelný s TOS.

Odesláno

Muzes si otevrit ucet v TD Ameritrade a budes mit stejnou platformu jako od TOS, TDA koupil od TOS platformu pred dvema lety za $600 milionu i ze servisem, Ja pouzivam obe TOS platformy od TOS primo ale i pres TDA obe verze jsou ok . Mimochodem jsem dneska chytil /CLN1 za $99.41 na short v 8:00:05 Chicago Central time ale protoze jsem si delal jeste pripravu na stocky pred otevrenim marketu tak jsem prisel o poradny profit, vstup se ale povedl :)

Vsem preji uspech a jak se rika "Happy Trading Everyone"

Odesláno

RomanTrader:

Je to bohužel tak, jak jsem říkal:

Martin,

TD Ameritrade is currently unable to open new accounts for clients with mailing and/or physical addresses in the Czech Republic. This is a result of a thorough legal review of established regulations in your country. Clients with existing accounts cannot open additional accounts but existing accounts are not affected. We appreciate your interest in opening an account and wish you the best in your investment needs.

Sincerely,

Tony Casamento
New Accounts, TD Ameritrade
Division of TD Ameritrade, Inc.

Odesláno

Teď jsem obdržel slušný slip - vstup stop buy 99.51, vyplněno na 99.58, jedu přes Mirus. Chápu že ta SR byla hodně lákavá a bylo nás tam hodně, ale takový slip jsem tedy nečekal...Setkal jste se s tím už někdo, je to běžné?

Odesláno

navratil:

Byl jsem v tom za 99.39 na základě překrásného Extreme 2 V, což je "můj" CCI pattern, který mám nasledovaný na RB 10 tick. Není moc často, ale pravděpodobnost je vysoko nad 50/50.

Nicméně k Tvé otázce:

Na RB 10 jsou gapy dobře vidět, ten Tvůj slip tam nevidím, takže to asi proletělo Tvůj STP na marketech. Nicméně v posledních dnech se tohle stává, tudíž neboj, nejseš v tom sám :)

Odesláno

Můj názor:

Nakupovat STP těsně nad zásadní S/R je podlé mé aktuální znalosti trhů nesmysl, cena se tam často zamotá, vymete blízké SL a pak pokračuje ve směru, nebo proti. Raději bych volil LMT na flipu.

Obecně ve směru trendu nejraději vstupuju v "hluché zóně" mezi SR/dostatečně daleko od ní na dostatečně velkém momentu, protože:

- mám dost prostoru na zisk k další SR

- pravděpodobnost, že se trh zastaví na mém vstupu a půjde ihned proti mně je menší

- pokud se trh zasekne ještě před SR, mám dost času na BE

• Vytvořit...