Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, z povzdálí sleduji jak se tu bojuje na ropě kterou taky občas swingově obchoduji. Můj systém není nic složitého,sleduji 3 TF, denní, 15TF a 1TF kde ladím vstupy a obchoduji flipy. Dnes jsem jeden obchod uzavřel , viz screen. Jedu live. Zdraví Pavel

16133

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

slaughter:

no, posledni dobou nic moc. take se vetsinu casu jen divam. mimochodem, jak ti skace volume. me se obcas (posledni dobou docela casto) stane, ze volume v jedne (mili)sekundu skoci treba o 2000 a kdyz se kouknu do T&S nebo treba do TOS na graf ropy, nikde takovyhle volume ani naznak! uz me to zacina stvat - mozna pujdu k jinemu brokerovi. stava se ti to taky, nebo je to jen u IB? - jinak - pekny obchod - gratulace!!

stranger: mel jsi nekdy na demu ztratovy obchod? zatim jsem se (jestli se nepletu) vsiml pouze ziskovych obchodu - a navic dost ziskovych:-)

Odesláno

PPavell: pekny obchod, blahozelam. (Tu je plno milionarov ked take obchody robite) :) mam radost z toho.

Tomicek: Ja nepaperujem ROpu :) ale trh NQ. akurat dnes mi nejak padla do ocka opat ta ropa tak som chcel skusit ten troska modifikovany system na rope ci funguje. Funguje :)
Takze ano mam straty. ak by som ti ukazal dennik tak su straty. Neje ich vela ale su. Patria k tradingu predsa.

Odesláno

slaughte vstupil si reverz? opat pohyb na ktorom sa da zarobit.. vid screen. Dovolim si poznamku, podla mna trh pojde este short. ale mozem sa mylit. Vyzera to ze touto korekciou sa len nadychuje aby vystrelil SHORT. neje doleztie v tradingu mat vzdy pravdu ale zarabat :)

16134

Odesláno

stranger,
jestli můžu radit, tak se soustřeď na jeden systém a jeden trh a dokonči to, tj vyzkoušej to live ... jak čtu tvoje příspěvky, tak tu přidáš indikátor, tu volume a S/R (počítám, že backtest si znovu nedělal, jen si to doplnil podle ztrátových obchodů v paperu), testoval si na jednom trhu, teď si na NQ, současně koukáš po mrtvým micro 6E, děláš modifikaci na ropu ... si tak všude a současně ti chybí to hlavní, ale věř že méně je více

Odesláno

mira_k cenim si radu ludi, ale si to prekrutil troska cele ale nevadi.
V kazdom pripade to je aj mojim cielom ist live a skusit si ci to funguje aj v live.
To ze som si dnes zapol ropu to bolo len tak, proste som chcel skusit.

Dik za radu a nazor. Beriem to

Odesláno

romanrak:

Tykání je v pohodě, cca. od minulé středy jsem taky zaznamenal zásadní změnu v chování ropy. Stálo mně to spoustu SL, tak jsem omezil frekvenci na 0-2 vstupy denně a čekám jen na "tutovky", do swingů si netroufám, anžto vypadají úplně jinak, v podstatě se skoro netvoří, trh se začne hýbat nějakým směrem a "tak nějak" tam leze, ale na jasné vstupy to pro mně není. Neumím to aktuálně úplně uchopit, tak se držím po většinu času stranou.

Odesláno

stranger:

Trh v chopu nemá zpravidla jasné hranice, motá se jako opilec, congestion má tu výhodu, že se jedná o relativně přesně ohraničené pásmo, které se udržuje samospádem: každý to vidí, tak jde dole long a nahoře short, jednoduše řečeno.

Odesláno

tomicek:

IB je katastrofa, standardní ceny, nulový servis. Byl jsem u nich nějakou dobu a peklo na zemi. Ten problém bude asi v jejich formátu dat - moc o tom nevím, psalo se o tom v diskuzi "IB". Jedu přes Infinity a Sierru, tenhle problém nemám.

PPavell:

Krásnej obchod (tu)

stranger:

Ne, reverz jsem už nešel, i když jsem podle situace měl.

Odesláno

to sloughter,
dekuji za reakci. Je to presne jak to vychazi i mne. Vstupy do swingu na patternech konci casto posledni dobou na SL, a k tomu jsou vstupni bary take vetsi. Napada mne tedy vstupy omezit na silne s/r urovne a pokusit se drzet pozici az do dalsi vyznamnejsi itd s/r urovne. Tim omezim pocet obchodu a zaroven se v pripade, ze se bude jednat o vetsi pohyb, muze zvysit potencial zisku. Idealni je samozrejme zpusob na dve sady, kdy jedna bude na nizky pt zaroven s posunem druhe na be, tak jak to tady praktikuje rada dalsich. Nakonec tato zmena na trzich muze mit i pozitivni vliv na doplneni OS.

preji mnoho uspechu.
romanrak

Odesláno

Jestli můžu trochu poradit, i když to není žádná novinka, pro co nejmenší stres a lepší výsledky je třeba ziskovou pozici držet co nejdéle - vstoupím, posunu na BE a držím jestli to dojde k další silné SR, nic víc. Trh většinou míří k nějaké další silnější bariéře, jen se při tom stále třese aby setřásl slabé hráče. Stačí to mít trochu nakoukané a mít představu o větším obrazu trhu, který dobře ukazuje větší TF. Já vstupy vybírám na větším TF, konkrétně 15min kde hledám hlavní SR bariéry a na nich hledám vhodný potenciál k obchodu. Takto stačí dělat 2 - 3 obchody týdně s minimálním stresem. SL většinou stačí kolem 100-120 USD.

PAvel

Odesláno

slaughter:
jeste dodatecne prijmi moji gratulaci ke vcerejsimu obchodu ... fakt pekny ...
... ja jsem neuveritelne pohorel ... jako by se mi z hlavy vykourilo upozorneni z poslednich dni a nedisciplinovane jsem sel skoro do vseho :( :( :( .. asi zabehnu do ramarstvi aby mi z toho udelali peknej obraz
... Dotaz ohledne toho CG: Tuhle uroven 96.85 jsem vedl v potaz ale spis jsem inklinoval do pokracovani trendu. Mimochodem, 1 min pred tebou jsem nakoupil pri domnelem prorazu ... vtipny vid?? ... to, ze se prodava na horni hranici CG a kupuje na spodni je vypozorovany, otestovany, vycteny??
... na zaklade ceho jsi vstupoval??

Po prorazeni CG se vytvoril Rh, ktery jsem uz zobchodoval - to je sit, kterou znam ale tvuj CG...??
at se dal dari
pajus

Odesláno

all: pratele, muzu vas poprosit o vlozeni minutovych grafu? mam IB a sierru. obchoduju volume grafy. az do nedavna to nebyl problem, ale co se ropa tak rozlitala, problem to je. davam sem na ukazku minutovy graf ze 13.5. (tech car si nevsimejte, jde mi ciste o volume). zacinam uvazovat o zmene brokera - mozna prejdu i na minutove grafy. sice mi az tolik nevyhovuji, ale co uz. kazdopadne, i na nich by to volume byl problem. kdyz to srovnam s grafem z TOS, je to 100 a 1. proste data z IB nic moc:-( diky za jakekoli podnety ci nazory. tomas

16143

• Vytvořit...