Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slaughter,
o subjektivitě máte pravdu. Jen jsem reagoval na poznámku o vyšívání od pajuse a u vás o nepěkném dni. Toto bylo právě vyjádrění postřehu a zkušenností. Myslel jsem tím pouze to, že každému OS pasuje něco jiného. Chlubit by se bylo čím jedině v případě, že by včerejšek nebyl první výrazně ziskový den od začátku měsíce a to nemluvím o těch prodělečných. Očividně nahlížíme na trhy rozdílně. Nabyl jsem možná nesprávného dojmu, ale většina lidí, kteří tu přispívají obchodují obdobným stylem. Já prostě jen vtrhu vyhledávám jiné příležitosti.

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

slaughter:
nemam co vic rict, nez ze gratuluju, ale musel to bejt teda fofr ... spis jsem tou mou vcerejsi poznamkou o "preobchodovani" miril k tomu, ze soustredeni a vypeti musi po case zapricinit vetsi pravdepodobnost chyb.
Skoda, ze jsem te nemohl videt po ukonceni seance ... vypouleny oci, zjezeny vlasy, rudej oblicej??
at se dnes dari stejne
pajus

Odesláno

to all:

chlapi, co jedete live - pekny vcerejsek, ktereho jsem se bohuzel nezucastnil. k pocitatci jsem se dostal v 15:15 a jen jsem se dival. jak jsem byl z celeho dne rozlitanej, nedokazal jsem se sklidnit a obchodovat a tak jsem se nezucastnil ani jednoho obchodu! i kdyz by byl vcerejsek hezky, dlohodobe vim, ze vlitnout do ropy roztekanej neni uplne koser.-)

preju uspesny obchodni den!!

Odesláno

Zdravim vas panove: dle meho gusta to bylo opet dost volatilni a nevyzpytatelne. Jsem rad, ze jsem zkrotil emoce a nenechal se zlakat nejakym nepodlozenym vstupem (jako vcera). Pavle/Slaughter - muzu pozadat o zbezne zhodnoceni meho vykonu?? Pavle, v 16.30 mam vyznaceny mini 123 TaG ale je v TR ... dumam nad tim, jestli jsi ho zobchodoval nebo cekal na pruraz TR. Opet žnova sezona pro Slaughtera?? necht se dilo dari pajus

16079

Odesláno

zasoby ropy narostly, coz bylo reportované az v 16:30. Ale obchodnici jako by to tusili dopredu a cena dnes padala po prolomeni pasma v okoli 103,25 uz od 12:30. Vyrazne tomu pomohl atak na EURUSD k oblasti 1,4250/20. Skoro zadna vyrazna korekce. Tak odhaduju, ze dnes je jak jak Pavla K. tak i Slaughtera pekne veselo, co? :) I na indexem pěkný výprodej!!!!

Odesláno

pajsu:

Výkon je v pohodě, přečetl´s to podle mně (díval jsem se jen zběžně) dobře.

Já dneska jedna chyba za druhou, psychika na dně, takže suma sumárum mám co napravovat (td)

Gratuluju všem, co se pěkně svezli
:)

Odesláno

Pavle,
souhlasim s tebou, 6 ticku na 1.PT na rope je jako kapka v mori ... vim, ze s tim musim neco delat. Je to prevazne v hlave a jako pozustatek pri obchodovani na indexech (TF), kde 1.nizkej PT melo myslim svuj duvod - kratky trendy+volatilita. Pri zasahu 1.PT jsem snizoval prave o nej zakl SL 2.kontraktu a byl psychicky v pohode. Preci jen, slyset zazvonit kasicku (na NT) ma stale pro me blahodarne ucinky na psychiku.
Ropa je jinej svet. Prave ta moznost castych a dlouhych pohybu je ten duvod, proc jsem prozatim opustil TF. Navic u ropy mam dost casto stejny SL jako na TF (+/- 130) ale ten potencialni pohyb je mnohonasobne vetsi. Vcera jsem mel SL u obou obchodu 160$ ale ideal by byl 180. Z tohoto hlediska jsem je nemel brat.
Jeste nez jsi napsal tuhle dnesni poznamku, tak jsem se rozhodl, ze prave ten 1.PT budu postupne zvysovat. Vysku si ale musim nechat projit hlavou abych se s tim citil dobre.
Vedle na vlakne "diskuse k akt..." se prave vcera rozhorela debata na tema narocnosti a ceny trhu. K zaveru jsem to uz ani nestacil sledovat, co kdo ma na mysli. Zaznelo tam, ze je ropa prave hodne narocna a draha pro nas zacatecniky. Muzes mi prosim k tomu rict tvuj nazor?? Rad bych ho znal.
diky a at se dari
pajus

Odesláno

zdravím pánové a dámy, tak koukám včerejškem ten masakr ve výprodeji nepřestal a jedeme směle dál dolů!! :D Technicky to stále vypadá hodně optimisticky, takže pravděpodobnější se mi pro dnešek jeví scénář prodávat, počkat si na spike nahoru a jít zase dolů :) Držím palce a jistěte se, ostatně tak jako by měl trader vždycky!! ;)

• Vytvořit...