Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja porad 1 min graf, ale mene kotraktu, protoze je potreba vetsi SL.
Premarket jsem nakonec jen sledoval, moznosti byly, ale mel jsem respekt.. :)
V hlavnich hodinach zatim 2 vstupy, long 15:03 na 99,51 - BE a pak short 99,39 - s 2 sadama na PT a 1 na posunutem SL.

Ted to vypada na velky 3U mezi 98,5 a 100, ktery se tvori ve vyhlasovaci svici v 14.30 (casta zalezitost), tak uvidime, pripadny pohyb long pres hranici 100 by mohl byt zajimavy.. Pod 98,5 budu hodne opatrny, v premarketu se tam tvoril trading range za docela slusneho volume - mozne SR urvone mohou mit dost velkou silu.

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Sam mam dnes vetsi respekt. Tak jak mam ropu nakoukanou, tak ji dnes vubec nepoznavam. Vcerejsem byl mnohem citelnejsi. Souhlasim s tim prurazem long, pokud prijde prekonani 100ky. Dle mych grafu se drzi mezi vcerejsim close a vcerejsim low. Zatim zadny obchod.. Ac je ATR svicky ktera zcina v 9:00 na 180min grafu 1.32, v podstate je to chop..

Odesláno

Pavle,
ja na ten tvuj 1. vstup koukal ale pred tim to presne na te urovni 2x narazilo na 99.48-99.50 a tak jsem to nebral ... tobe tohle nevadi?? Navic, jak rikas "kulata uroven".
Jakej jsi mel vcerejsek?? Muzes dat prosim screen??
at se dari
pajus

Odesláno

pajus, tohle je pro me vyhoda, protoze za temihle swingy jsou umisteny stp prikazy, ktere mi pomohou vynest cenu vyse (vetsinou). Vcera jsem mel jeden vstup, ktery mel vyznaceny slaughter na svem screenu po prurazu 3U long, a pak jsem se nechal jednou chytit do prurazu toho velkeho 3U do shortu a SL. Jinak screeny uz sem pokazde davat nebudu, myslim si, ze jsem svoji techniku vstupu i vystupu ukazal dost a kdyz sem jenom hodim obcas vstupy, tak to bude stacit. Ty, kteri se neco budou chtit naucit si to uz dohledaji..

Dnes uz cekam na pruraz toho 3U...

Odesláno

tomicek: Nijak, obchoduju jasné situace, nebo neobchoduju vůbec. Což neznamená, že při pohledu na grafy nemám občas nahnáno :) paus: Dopo jdou občas vzít krásný dlouhý trendy, sem tam to dělám, ale fakt jen občas, je potřeba to nasledovat.

16029

Odesláno

No ja jsem si sice spravil alespon trochu chut na longu na TF, ale jsem z toho docela rozhozeny. Mel jsem nastaveno 7 kontraktu a chtel jsem si jit se 4 ke 101 a se 3 ke 102.. Dneska uz koncim, necitim se zrovna ve velke psychycke pohode.. :)

slaughter, vstupovat v takto volatilnim dni na dulezity fundament ve 14.30, to chce odvahu. Na to ja bych nemel ani s jednim kontraktem..

Odesláno

take koncim, myslim, ze si vsichni zaslouzime odpocinkovy vikend..

pavle: muzu se zeptat na tvuj (nestihnuty) vstup tesne po prurazu toho 3U. chtel bych se zeptat, proc je to Rh. mel jsem za to, ze Rh je, kdyz je HIGH aktualni svicky nizsi nebo stejne nez HIGH predchozi svicky (pri longu). a to tam ted nevidim.. nebo to chapu spatne?

diky

Odesláno

tomicek, chapes to dobre, ale ja na rope a obzvlast v takto jasnych situacich pouzivam takovy miniRH, on by tam vznikl, ale treba na 10 s grafu. Zkratka ta cena ti swingne pred uzavrenim usecky a pak jeste trochu pri otevreni te dalsi a uz rovnou davam stp prikaz nad tu predchozi. Takze RH se vytvoril, i kdyz neni videt na minutovem grafu. RH je v podstate cenovy swing, ale ten vznika na jakemkoli timeframe, zalezi pouze jak dlouhy casovy usek si sam definujes pro vznik tebou obchodovatelneho RH.

• Vytvořit...