Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta situace, o které mluvíme, se Ti stane pomalu na každé druhé úsečce v rámci permanentního retracementu - platná je pro mně právě jako vstup po průrazu. Takže je úplně jedno, jakej graf si orevřeš ;)

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Neda mi to.. Co tomu dneska rikate? To je jizda! Me to pripada, ze se snad nejaky fond rozhodl prodat, jinak to ani neni mozny!! Chudaci sejkove - sice jeste neni LTD, ale i tak. Pad skoro o $15 za 4dny a to zatim:-)

Odesláno

dnes to nekonečné natahování ceny ropy započaté začátkem roku kvůli nepokojům na východě dostalo co proto, 6% propad, tak tohle je už hodně silný kafe :) Už se těším až nám v Čechách na benzince natankují ten o tolik levnější benzin!! :D S tím slevňováním samozřejmě nikdo nikam spěchat nebude, každý provozovatel si určitě nakoupil neskutečné zásoby za tu výhodnou cenu, že? :D

Odesláno

Moje dnešní obchodní chyby při obchodování uvnitř 3U: Pokud je 3U dost široký, dá se v něm v klidu obchodovat, akorát člověk nesmí čekat na "zázrak", ale naopak brát profity tam, kde jsou, kde je lze objektivně očekávat. Což jsem dnes, nechápu proč, zdárně ignoroval. Na obrázku jsou 3 vstupy, které všechny nakonec skončily na BE, což mělo za následek řetězec dalších chyb, ztrátu psychické pohody a tím i koncentrace a tudíž na dnešní jízdě, když přišla, jsem už neměl sílu se svézt a proto je můj dnešní výdělek ve vztahu k tomu, co objektivně v dnešním "bankomatu" bylo, žalostný. Člověka zamrzí, že zrovna na dnešní Vánoce nebyl doma :)

16015

Odesláno

Slaughter, citim s tebou ale zitra prijdou lepsi prilezitosti-neboj, Vanoce urcite prijdou a my budem doma na 100%!! Ja jsem si napred zakreslil 3U jako ty a muj prvni IN byl prave na pruraz (coz ale samo o sobe nebylo nicim jinym podporeny- snad jen, ze ta svice tikala, jaks dopoledne rikal) - spatnej vstup. Pak jsem si ale 3U prekreslil a ejhle- vytvoril se dalsi mini 3U a snad jsem tam videl i ten mini 123 - bingo, smazal jsem aspon predeslou chybku. Dal se vytvoril flip, prave od ty nove zakresleny linky ale byly uz dost velky SL ... ale rad jsem se aspon podival. Tak snad tak .... ani me nemrzi, ze jsem na Vanoce doma nebyl. Jsem spis rad, ze zacinam rozeznavat, kde ma jezula poschovavany darecky. Jsem zvedavej na Pavluv screen, jak on se s tim popasoval. Zdar. pajus

16016

Odesláno

Slaughter: můžu se zeptat podle čeho vystupuješ?

Já dneska bez vstupu, většinou mi vycházel moc velký SL a navíc se mi do této situace moc nechtělo - sentiment jasně dolů (long bych šel až po nějakém jasném otočení trendu), ale se short vstupy proti low dne. Zároveň taky open s velikým gapem a možný tah nahoru na vyplnění. Pro mě neznámá situace, takže jsem v klidu z povzdálí sledoval a říkal si, kde všude jste kdo inkasovali :-).

Odesláno

navratil:

Vystupuju různě:

- time stop: pokud se trh do 3 minut od vstupní úsečky nerozjede mým směrem

- pokud se trh dvakrát odrazí od jedné úrovně (ani to nemusí být S/R), snižuju PT

- TSL při opravdu velkém nebo rychlém pohybu

- PT 50 ticků mám nastavený defaultně, dle aktuální situace ho snižuju, nebo zvyšuju

- PT dávám poblíž logických S/R, pokud mám trh momentum, posunu ho dál a profit jistím zezadu TSL

... podívej se na moje dnešní vstupy a bude Ti z chování ceny jasné, že se tam vystoupit prostě muselo.

Odesláno

Slaughter: možná jsem se měl zeptat jinak - v čem spočívala chyba na těch výstupech, co z plánu jsi porušil? Jak jsem psal, já bych long uvnitř toho velkého 3U rozhodně nešel, takže pro mě to je jen hypoteticky coby studijní materiál. Long bych uvažoval až po jeho jasném proražení nahoru.

Odesláno

Trochu me mrzi, ze jsem dneska nebyl schopny vylezt z postele pred 11.. :) Ale od ted si davam celodenni sichtu na rope. Pockam si, jestli prijdou nejake 100% signaly. Jsem zvedavy, premarket jsem jeste live neobchodoval, ale dneska to muze byt velka prilezitost.

Odesláno

No, vypada to, ze ropa se dnes opet pekne probehne:-) Pavle a ostatni - upravili jste si timeframe? Pri tomhle ATR a takovehle volatilite do toho vlitnout s 10kontraktama uz je neco.. Ja sam obchoduju Volume graf, ale ATR mam 3x vetsi nez normalne. Mam pusteny i minutovy a i tam se to hnulo. Jak jste to vyresili do doby, nez se trh uklidni?

• Vytvořit...