Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 877
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak jeste jedna ukazka sily 3U. Koukal jsem do toho celou dobu a cekal na pruraz, ale nenaskytlo se vhodne misto pro vstup. 123 bylo bohuzel moc blizko premarketu a nasledny RH nabizel moc male RRR k prvni SR. Myslim, ze tohle je ale presne ten okamzik, kdy mensi povoleni pravidel neni uplne od veci. Ten pohyb byl vcelku jisty, i kdyz tohle slovo ve spojeni s trhy nemam moc rad.. :)

15990

Odesláno

Pavel:

Bylo by fajn, kdyby to přišlo tak o půl čtvrté :) Zítra se podívám, jestli bych tam našel nějkej hezkej FinWin vstup. Jinak obecně díky za Tvoje rozbory ropy (a trhů obecně) z pohledu PA, je to pro mě velká škola (tu)

Odesláno

ahoj Pavle: tak nejak jsem snad okoukal tvoje 3U. Projel jsem dost dozadu tohle vlakno a i Jim36 na Rossove vlaknu - diky, je to nejspis to, co asi pro sebe hledam. Ross a vase interpretace se mi vic a vic libi. Jen me fakt dostavaj ty tvoje mini 123 ... ty jsou zatim pod moji rozlisovaci schopnosti. Napr ten dneska vyznacenej pred sesupem ropy fakt nevidim ani ted. Cekal jsem na tvuj screen ze dneska, jestli tam budes mit to, co jsem zobchodoval ja ale ouha, nebylo. Nevzal jsi to prave z duvodu blizkosti pred SR?? diky a zdar pajus

15996

Odesláno

pajus, ono ani tak nejde o to, jak ten 123 vypada, ale co predstavuje. Kdyz si to uvedomis, tak pak ty moje 123 taky uvidis.
Pokud se kouknes na muj screen ze vcerejska, tak presne tenhle vstup jsem bral (c.5) a brzo jsem posouval na BE, nakonec to vyslo. PT byly na 112,02 a 111,97.

Jsem rad, ze muzu aspon trochu pomoct, ale ted se na me navalilo spousta veci, takze sem nebudu alespon do konce kvetna prispivat tak pravidelne. Tak at se vam vsem dari a budeme se potkavat na rope, popr. TF! :)

Odesláno

ahoj Pavle,
jasne, tvuj vstup c.5 tam byl (na tick presne jako muj, coz me potesilo) ... jen jsem si nezobrazil patricnej screen tvyho dnu a koukal na ten zaverecnej screen sesupu ... kdy jsem si rikal, ze je divny, ze bys nemel zadnej vstup.
Clovece, ty mas misto oci snad 3U :-)) ... ty je vidis snad uplne vsude - uz si na ne taky postupne zvykam ... jeste, ze nehledame kosoctverce, co :-))))).
Souhlasim s tebou, ze 3U jsou fakt mocny. Vsiml jsem si, ze mas obcas napsano ve vykreslenem 3U "ne short"/"ne long" - z ceho to usuzujes??
Jeste, jestli muzu dotaz ke vcerejsku: mezi 15.57-16.07 se vykreslila myslim krasna sit s 123 (odraz od SR-v obchodnich hodinach) + nasledny 1.Rh se SL cca 100 $, kde jsi nebyl. Nakonec to byl jen dvousvickovej pohyb ale s potencialem 370$. Nesplnovalo to tvoje podminky??
Diky za prispevky a rozbory.
at se dari
pajus

Odesláno

...blíží se nám potenciální vstup do long po prolomení 109, 65... po tom pohutném propadu by to i mohlo zkorigovat :)
A vypadá to i nějak jako to 3U, o kterém tu tak pěkně píšete ;) CHtělo by to ale aby pomohl EURUSD, to má ropa ráda :D

Odesláno

Dnes pro mně k totálnímu vzteku: pracovně mimo domov obchoduju v cizí kanceláři na notebooku, někdo pořád ruší, protože jim to přijde strašně zajímavý, no nádhera :D ... tudíž jsem nenastoupil do dvou NÁDHERNÝCH šortů s PT 500 v 15:08 a 16:05. Kromě tří vstupů, SL 50, BE, BE, který nemá smysl rozebírat, anžto se po nich nic zásadního nestalo ... snad leda, jak říká Ross - když trh nejede hned, na nic nečekám a vystupuju ... přidávám jeden pěknej průraz mini3U ... no a pak 2 plný SL, takže dneska zadarmo v kině :D (td)

16005

Odesláno

Slaughter:
ja cekal na tu pravou prilezitost ale nebyly k tomu SL. Az u toho 3U, co popisujes ale trochu me mates tim "Rh na 1. usecce po 3U", jak pises v grafu - nechci stourat ale na ten Rh po prorazu 3U jsem netrpelive cekal a prisel az na 109.28, kde jsem vstoupil, vyplnil se mi 1.PT a na snizenym SL me to vyhodilo. Kde jsi teda vstupoval??
at se dari
pajus

Odesláno

tak nakonec došlo ke druhému možnému scénáři, takže odraz od resistance na těch 109,65 a šup opět dolů. Dnes je sentiment opravdu na pováženou, ale královský pár už směřuje vzhůru a tak by se snad mohlo ještě něco s tou ropou i stát.

Odesláno

Dillinger:

Pěkně´s to popsal s EMAma v "aktuálním dění", je to přesně tak :)

pajus kucera:

Rh se může někdy vytvořit i na jedné úsečce, protože je to v podstatě swing. Musíš akorát bedlivě sledovat průběh té úsečky - nebo si ji rozložit třeba do 10-ti sekundového grafu. Tohle nejde dělat pořád, ale pokud na ten signál čekáš a víš, že příjde, dá se to v pohodě zvládnout. Vstupoval jsem proto za stop jeden tick nad close první úsečky, která prorazila 3U.

Odesláno

Slaughter: fiiiiihaa ... ani si nedovedu predstavit, ze budu jeste sledovat kratsi tf nez 1min ... rozumim tomu dobre?? - viz screen ... dovedl bys prosim zrekapitulovat jak ta svicka probihala a kdy jsi zadal STP?? predem diky a mnoho zdaru pajus

16012

Odesláno

Pavel: Díky :)

pajus:

Jak píše Pavel :) ... doplním, že nižší tf nepoužívám. Rh na jedné úsečce je miniswing - úsečka začne, udělá svoje high, pak klesne třeba do půlky a uzavře u svého high.

• Vytvořit...